Meer genieten van de zonsopkomst

Genieten van het betoverende uitzicht

De ochtendtocht op de lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Geen ochtend is gelijk, dat maakt de zeiltocht iedere keer weer spannend! Het seizoen, de wind, de temperatuur, het aantal zonuren en de locatie maken dat iedere keer weer in andere omstandigheden gevaren wordt. Dit maakt de ochtendtocht uniek voor dat moment! Met een kopje verse koffie in de hand kunt u met uw gezelschap in de vroege ochtend genieten van het fantastische uitzicht op de Friese meren.

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de zeiltocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij of borrel voor u verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Hoe ziet het programma eruit?

  • 9.00 Ontvangst aan boord met koffie en thee
  • 9.15 Inschepen en uitleg door onze Friese schipper
  • 9.30 Afvaart 2,5-uur durende ochtendtocht over de Friese meren
  • 12.45 Terugkomt in de haven
  • 13.00 Afsluiten

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vertrek:
9.00
Tijdsduur:
4 uur
Kosten:
85,00
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

 asddad