Nodig uw (potentiele) zakenrelatie(s) eens uit voor onvergetelijke relatiedag!

Nodig uw (potentiële) zakenrelatie(s) eens uit voor een verrassende en onvergetelijke relatiedag bij Sail Events Friesland

Met uw bedrijf zijn er vele mogelijkheden gebruik te maken van de unieke eigenschappen van onze Lemsteraak de “Blaauwe Walvisch.” Het schip is zeer comfortabel om met een groep tot 13 personen een onvergetelijke dag te combineren met het waterrijke Friesland. De omgeving zal inspireren en aan boord zal een uitstekende sfeer ontstaan voor het bouwen aan de relatie tussen de mensen binnen uw bedrijf en de zakenrelatie(s) die u meeneemt.

Onze professionele en gastvrije bemanning maakt u wegwijs aan boord. Samen een schip zeilen schept direct een band en zorgt voor een informele sfeer. Tijdens een zeiltocht aan boord van “Blaauwe Walvisch” leert u uw relaties dan ook eens op een andere manier kennen.

De kuip van het schip is groot dat maakt dat er makkelijk 12 mensen ruim kunnen zitten en zich comfortabel kunnen bewegen aan boord. Wanneer het weer niet optimaal is om buiten te zijn kan de groep binnen in de ruime kajuit, (salon) van het schip verblijven.

Het programma voor deze dag stellen we in goed overleg met u samen. Naast een gastvrij, uitstekend verzorgd verblijf aan boord en een bijzondere zeiltocht hebben wij organisatorisch meer te bieden om van uw relatiedag een groot succes te maken. De catering kunnen we op maat voor u maken. De koeling is professioneel voor het eten en drinken aan boord. Wilt u nu biologisch, voeding uit de regio, vegetarisch, vlees, vis, kleine hapjes, of een dinerportie of een combinatie hier van. Veel is mogelijk en in overleg met elkaar zorgen we voor een eigentijdse en ideale bediening van het eten en drinken zoals u als gast aan boord dat wenst. U kunt bij ons ook terecht voor informatie over vervoer, hotelovernachtingen, relatiegeschenken, etc etc.

Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Een dag aan boord van onze Lemsteraak de “Blaauwe Walvisch” zullen ze niet snel vergeten!

Enthousiast geworden en wilt u meer informatie om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op via info@saileventsfriesland.

De richtprijs voor bovenstaande programma is voor 12 personen €169,00 p.p. excl. BTW.

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de zeiltocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, diner of bbq verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Hoe ziet het programma eruit?

  • Het programma voor deze dag stellen we in goed overleg met u samen.

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vertrek:
Tijdsduur:
8
Kosten:
169,-
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

 asddad