Ontbijttocht op de Friese meren

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Waarom zou u er dan niet eens iets extra bijzonders van maken? Stap aan boord op Lemsteraak de Blaauwe Walvisch tijdens de ochtendtocht en ervaar de stilte van de Friese meren in de ochtendzon. Onder het genot van een kakelvers ontbijt, het geluid van de vroege vogels, de nevel over het meer of een prachtige zonsopkomst op onze luxueuze Lemsteraak de ‘Blaauwe Walvisch’ maakt de ontbijttocht de ideale start van uw dag!

De ontbijttocht op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring.
Geen ochtend is gelijk, dat maakt de ontbijttocht iedere keer weer spannend! Het seizoen, de wind, de temperatuur, het aantal zonuren en de locatie maken dat iedere keer weer in andere omstandigheden gevaren wordt. Dit maakt de ontbijttocht uniek voor dat moment! Met een kopje verse koffie in de hand kunt u met uw gezelschap genieten van het uitzicht op de Friese meren.

Catering aan boord
Sail Events Friesland biedt tijdens de ontbijttocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Tijdens of na de ontbijttocht kunnen wij een koffietafel, lunch, proeverij of borrel voor u verzorgen. Het bestellen hiervan gaat heel eenvoudig via ons offerteformulier. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Hoe ziet het programma eruit?

  • 8.00 Inschepen
  • 8.05 Ontvangst aan boord met koffie en thee
  • 8.15 Welkomstwoord en routebespreking door onze Friese schipper. Na het welkomstwoord van onze schipper gooien we in het dorpje Woudsend de trossen los en varen we richting de Friese meren.
  • 9.00 Tijdens de zeiltocht kunnen jullie genieten van een luxe biologische kakelvers ontbijt aan boord. Dit met de smaak van typisch Friese streekproducten. We serveren luxe sandwiches, lekkernijen en er is keuze uit verschillende dranken.
  • 11.40 Zo richting het einde van jullie zeildag worden de zeilen opgedoekt en praten we in kuip van de aak nog even na met elkaar over de belevenissen van de ochtend.
  • 11.45 Terugkomst in de haven
  • 12.00 Afsluiten

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vertrek:
8.00
Tijdsduur:
4 uren
Kosten:
97,-
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack
  • Het schip is een kwartier voor afvaart voor u geopend

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

 asddad