Time to relax tijdens de namiddagtocht!

Na een dag werken ontspannen, heerlijk genieten en vertoeven op de Friese meren, time to relax! Stap aan boord voor een actieve of juist ontspannen zeiltocht in de namiddag. Niets moet, alles mag. Voorop staat het grote Genieten in een fantastische ambiance op de ‘Blaauwe Walvisch’. Op de Lemsteraak van Sail Events Friesland geniet je op het water van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht. De namiddagtocht op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring voor jong en oud!

Wil je actief meedoen aan de boothandeling? Dan kan dat! We maken iedereen die aan boord komt een klein beetje wegwijs in de wereld van het zeilen op een prachtig groot zeiljacht. Alle zeil en vaar principes gelden op ieder schip. Of dit nu een klein of een veel groter schip is. Kunnen zeggen dat je een Lemsteraak van bijna 15 meter hebt gezeild is een unieke ervaring. Sail Events Friesland laat iedereen die het wil ook de vrijheid om te relaxen op het prachtige luxueuze schip de “Blaauwe Walvisch”. Alles wordt bedient door schipper en bemanning zelf. Kortom, helpen en meedoen mag maar hoeft zeker niet.

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de zeiltocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, diner of bbq verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Hoe ziet het programma eruit?

  • 16.00 Ontvangst aan boord met koffie en thee
  • 16.15 Inschepen en uitleg door onze schipper
  • 16.30 Afvaart 2,5-uur durende namiddagtocht over de Friese meren
  • 18.45 Terugkomst in de haven
  • 19.00 Afsluiten
  • 19.15 Optioneel: diner in Woudsend

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vertrek:
16.00
Tijdsduur:
3
Kosten:
63,75
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

 asddad