Vorstelijk zeilen en vergaderen

Met uw bedrijf zijn er vele mogelijkheden gebruik te maken van de unieke eigenschappen van onze Lemsteraak de “Blaauwe Walvisch.” Het schip is zeer comfortabel om met een groep tot 13 personen allerlei zakelijke activiteiten te combineren met het waterrijke Friesland.

De omgeving zal inspireren en aan boord zal een uitstekende sfeer ontstaan voor het bouwen aan de relatie tussen de mensen binnen uw bedrijf of de zakenrelatie die u meeneemt. U kunt naast zeilen en het “werk” aan boord” hier op de Lemsteraak al het werk doen dat u in een normale vergaderruimte ook zou kunnen doen. Maar dit bijzondere schip maakt het nu juist een hele bijzondere manier van vergaderen, presenteren, het is een unieke workshopruimte, ideale plek voor een gastspreker, meet and greet met uw business partner, een “look and feel” die echt op zich staat en nergens mee te vergelijken is. Het bouwt bruggen en het doet inspiratie op, de mensen binnen uw bedrijf of instelling bewegen zich hierna net iets makkelijker in die richting die u graag zou willen of naar op zoek bent.

De kuip van het schip is groot dat maakt dat er makkelijk 12 mensen ruim kunnen zitten en zich comfortabel kunnen bewegen aan boord. Wanneer het weer niet optimaal is om buiten te zijn kan de groep binnen in de ruime kajuit, (salon) van het schip verblijven. Er kan vergaderd worden, presentaties kunnen worden gegeven doordat er permanent WI-FI, een beamer en ook 220 volt is. Dit maakt dat alles “net zoals op kantoor” mogelijk is.

De catering kunnen we op maat voor u maken. De koeling is professioneel voor het eten en drinken aan boord. Wilt u nu biologisch, voeding uit de regio, vegetarisch, vlees, vis, kleine hapjes, of een dinerportie of een combinatie hier van. Veel is mogelijk en in overleg met elkaar zorgen we voor een eigentijdse en ideale bediening van het eten en drinken zoals u als gast aan boord dat wenst.

De richtprijs voor bovenstaande programma is voor 12 personen €169,00 p.p. excl. BTW

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de zeiltocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, diner of bbq verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Hoe ziet het programma eruit?

  • Het programma voor deze dag stellen we in goed overleg met u samen.

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vertrek:
Tijdsduur:
8 uur
Kosten:
169,-
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

 asddad