Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Middag zeiltocht op de Lemsteraak
Evenementenreeks Evenementenreeks: Middag zeiltocht op de Lemsteraak

Middag zeiltocht op Lemsteraak de “Blaauwe Walvisch”

28 juni 2024 van 13:00 tot 17:00

€85

Middag zeiltocht op de Lemsteraak

Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. We bieden op onze aak de “Blaauwe Walvisch” die van alle comfort is voorzien een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen. Een zeiltocht met vrienden of familie als feest of voor een wedstrijd. Ook zakelijk zeilen kan, met bijvoorbeeld vergaderen of als bijzondere bijeenkomst. De ervaring zal een blijvende indruk maken over hoe een aak zeilt op het water in Friesland. Zowel op de Friese meren of langs de vaarten en kanalen als op het IJsselmeer is deze unieke manier van watersport beleven mogelijk. We hebben vele opstapplaatsen van bijzondere plekken in Friesland. Ook ons aanbod van eten en drinken aan boord is bijzonder en daar maken we maatwerk van.

De garantie voor een optimale beleving van Friesland op het water

De vele meren, kanalen en vaarten bieden een prachtige kans om actief meezeilen of juist relaxed op te stappen en mee te varen. U kunt lekker uitwaaien en of het water kabbelt of dat er flinke golven staan is vooraf niet te zeggen. De verrassing op wat gaat komen maakt het spannend. Het schip en de bemanning kan ieder weertype aan en onder alle omstandigheden ervaart u kwaliteit en comfort. Binnenin de kombuis van de Lemsteraak is er aandacht voor de smaak van typisch Friese streek producten. Deze worden verwerkt in een prachtige biologische lunch. De lunch zal genuttigd worden aan boord. Bij mooi weer heerlijk aan dek of in de kuip en als het wat frisser of te vochtig is kunt u aanschuiven aan tafel in de ruime salon van het schip. U zult de ruimte en luxe van het schip daar ervaren.

Gegevens

Datum:
28 juni 2024
Tijd:
13:00 tot 17:00
Serie:
Kosten:
€85
Evenement Categorie:

Middag zeiltocht op Lemsteraak de “Blaauwe Walvisch”

Middag zeiltocht op de Lemsteraak

Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. We bieden op onze aak de “Blaauwe Walvisch” die van alle comfort is voorzien een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen. De vele meren, kanalen en vaarten bieden een prachtige kans om actief meezeilen of juist relaxed op te stappen en mee te varen. Je kunt lekker uitwaaien en of het water kabbelt of dat er flinke golven staan is vooraf niet te zeggen. Het seizoen, de wind, de temperatuur, het aantal zonuren en de locatie maken dat iedere keer weer in andere omstandigheden gevaren wordt. Dit maakt de tocht uniek voor dat moment! Het schip en de bemanning kan ieder weertype aan en onder alle omstandigheden ervaart u kwaliteit en comfort. Het schip biedt ook de kans om met groepen te werken aan teamwork en teambuilding. Een zeiltocht met vrienden of familie als feest of voor een wedstrijd. Samen met de hele familie Friesland ervaren vanaf het water wordt als een prachtige dag beleeft. Familie komt weer even helemaal bij elkaar. Ook zakelijk zeilen kan, met bijvoorbeeld vergaderen, je jubileum beleven of als bijzondere bijeenkomst.

De garantie voor een optimale beleving van Friesland op het water

De vele meren, kanalen en vaarten bieden een prachtige kans om actief meezeilen of juist relaxed op te stappen en mee te varen. U kunt lekker uitwaaien en of het water kabbelt of dat er flinke golven staan is vooraf niet te zeggen. De verrassing op wat gaat komen maakt het spannend. Het schip en de bemanning kan ieder weertype aan en onder alle omstandigheden ervaart u kwaliteit en comfort. Kortom, het brede aanbod van Sail Events Friesland heeft voor elke gelegenheid een mooie watersport beleving binnen handbereik.

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende cateringservice aan boord.

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende cateringservice aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de zeiltocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel of diner verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen. Wilt u echt even uitpakken of heeft u iets speciaals te vieren? Met onze privé kok aan boord verzorgen wij graag een ultieme culinaire beleving voor u en uw gezelschap om nooit te vergeten!

 

Hoe ziet het programma op 28 juni 2024 eruit?

 • 12.15 Optioneel: Lunch aan boord
 • 13.00 Ontvangst aan boord in de haven van Woudsend met koffie/ thee en oranjekoek (Fries gebak)
 • 13.15 Na het welkomstwoord en routebespreking door schipper Cyrus gooien we in het dorpje Woudsend de trossen los en varen we richting de Friese vaarten en meren. Jullie als gasten kunnen indien er behoefte aan is meehelpen met de boothandeling. Ook zelf het schip sturen behoort tot de mogelijkheden! Overigens is de exacte route afhankelijk van de wind en we bespreken dit tijdens het zeilen met elkaar. Het is namelijk “jullie zeilvaart”. Tijdens de zeiltocht zal het niet ontbreken aan verschillende drankjes. Die kunnen op ieder moment besteld worden.
 • 16.45 Zo richting het einde van de middag varen we naar de haven van Woudsend. Onder het genot van ons “aanleggertje” praten we in kuip van de aak nog even na over de belevenissen van de zeiltocht.
 • 17.00 Afsluiten

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vertrek:
12.15
Tijdsduur:
4 uren
Kosten:
85,-
Checklist kleding:
 • Schoeisel: Gympen
 • Kleding: Windjack
 • Zonnebril, zonnecap/hoed en zonnebrandcrème
 • Het schip is een kwartier voor afvaart voor u geopend
 • Honden zijn niet toegestaan op onze schepen
 • Roken/ het gebruik van vuur is niet toegestaan op onze schepen
 • Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten
2024-06-28

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw