We hebben er een nieuw teamlid bij gekregen!

Alise Habets loopt vanaf deze maand stage op onze marketingafdeling. Alise zal tijdens haar afstudeerstage vooral bezig gaan met onze socials, de website, het schrijven van artikelen, het samenstellen en organiseren van arrangementen en evenementen en nog véél meer! Hieronder stelt ze zich in het kort aan jullie voor.

Hallo allemaal, ik ben Alise Habets en sinds enkele weken ben ik stagiair bij Sail Events Friesland. Ik ben een 19-jarige MBO 4 studente van de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen in Zwolle. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar en hoop met deze stage mijn opleiding dit jaar af te ronden. Ik krijg bij Sail Events Friesland de kans om mijn brede interesse in evenementen verder te ontwikkelen. Ook ga ik helpen met het opzetten van arrangementen en het verbeteren van de marketing. Ik hoop jullie snel een keer in het echt te mogen ontmoeten.

Hopelijk tot snel!

Ook op zoek naar een stageplaats?

Ben jij net als Alise ook op zoek naar een super leerzame en leuke stage waarbij één vaste stagebegeleider jou intensief gaat begeleiden en waar mooie kansen liggen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Uiteraard kun je ons ook bellen, whatsappen, sms-en, facebooken, DM-en of mailen!

Om een volledige stage te lopen duurt een stageplek minimaal 4 maanden en 32 uur per week.

Naast hard werken, vinden we het ook belangrijk om (digitale) borrels en uitjes te organiseren. Dus gezelligheid genoeg! Hoe meer jij kunt en wilt, hoe meer je bij ons mag doen! Jij maakt je eigen stage!

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende werkplek;
  • Uiteenlopende werkzaamheden;
  • Gezellige en prettige werkomgeving op ons schip of op en rond het water;
  • Een heerlijke lunch op ons schip of op en rond het water;
  • Mogelijkheid op een baan na afloop van je stageperiode;
  • Je kunt je ontwikkelen op het gebied van (online) marketing, communicatie, evenementen, planning en administratieve handelingen.
  • Je kunt direct starten!

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau (niveau 4);
  • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar voor 32 uur per week;
  • Een vrolijk en communicatief sterk persoon die denkt in oplossingen en kansen!

Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Uiteraard kun je ons ook bellen, whatsappen, sms-en, facebooken, DM-en of mailen!

 

Chat met ons
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
10:29