4-13

81,00 p.p. reserveer

SUP & Sail

Samen met SUP AWAY Heerenveen bieden wij een unieke combinatie aan van suppen en zeilen op de Friese meren. Het is dé leukste manier om het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren van Zuid West Friesland te ontdekken. Door deze mooie combinatie van Sup & Sail kunt u genieten van een actieve en tevens ook een ontspannen dag! 

Kunt u nog niet suppen? Geen probleem! Suppen is toegankelijk voor iedereen. Frieda Riezebos gediplomeerd VKW SUP-instructeur zal iedereen comfortabel laten voelen op het supboard.

Na het geven van de instructies op de kant door Frieda kan het avontuur gaan beginnen! 

Tijdens het suppen pedellen we door de mooie vaarten aan de Elfstedenroutetocht rondom het pittoreske dorp Woudsend. Ervaar wat suppen met je doet! Staand op een groot supboard beweeg je je voort met een speciale suppaddle. Met een beetje focus en een goede balans is deze sport gemakkelijk te doen. Juist voor de beginnende watersporter is suppen een goede sport om mee te starten. 

Na het suppen halen we een heerlijke gezonde lunch aan de kade. Daarna stappen we over op de luxueuze Lemsteraak de 'Blaauwe Walvisch' voor een heerlijke zeiltocht op de Friese meren. Na het welkomstwoord van onze schipper gooien we in het Friese dorpje Woudsend de trossen los en varen we richting de Friese meren. In de prachtige natuur van Friesland varen wij langs mooie eilandjes waar veel bijzondere flora en fauna voorkomen en gaan hopelijk een mooie zeilmiddag tegemoet. We zijn rond 15.30 uur weer terug in de haven van Woudsend waar u met een tevreden gevoel van boord stapt.

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service welke na afloop middels een betaalverzoek betaald kan worden. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen aan boord, wij denken graag met u mee.

Hoe ziet onze dag er uit?  

10.00 Ontvangst in de haven van Woudsend
10.10 Onder het genot van versgemalen koffie/ thee met wat lekkers uitleg van het programma en sup instructie
10.30 Suppen
12.00 Gezonde lunch met verse, biologische streekproducten aan de kade
12.30 Inschepen en afvaart over de Friese meren en vaarten
  Borrelen aan boord (optioneel)
15.15 Terugkomst in de haven
15.30  Afsluiten

Reserveren

U kunt hieronder reserveren, u bent dan verzekerd van een prachtige dag en bijzondere ervaring! Kosten zijn €81,- per persoon. Reserveren is aan te raden, maar als er nog plaatsen beschikbaar zijn, is het ook mogelijk tickets op de ochtend zelf te verkrijgen.

Algemene info

Bewaar uw ticket, hier wordt naar gevraagd tijdens het ontvangst
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM
Er wordt alleen gesupt en gevaren bij voldoende belangstelling en als de weersomstandigheden het toelaten
Tijdsduur: 5.5 uur

Suppen

  • Inclusief: Sup clinic met board, leash en peddel, instructie en begeleiding
  • Kledingadvies: sneldrogende kleding bijvoorbeeld een sportlegging, surfshort met een shirt/vestje en eventueel een windjas
  • We suppen op blote voeten
  • Neem voor de zekerheid droge kleding en een handdoek mee

Zeilen

  • Tijdens het zeilen krijgt iedereen een eigen zitplaats, zowel in de salon als op het bovendek
  • Kleding tijdens het zeilen: Windjack
  • Schoeisel tijdens het zeilen: Gympen

Tip:

Sup & Sail is een echte aanrader als begin of afsluiter van een familieweekeind, personeelsuitje, bijeenkomst, vergadering of teambuilding. Combineer Sup & Sail met een koffietafel, borrel, hight tea, picknick of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een activiteit.

Twijfelt u of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder! Bel met: 0623284719 of mail naar: info@saileventsfriesland.nl

reserveer

Chat met ons
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:55