4-13

63,75 p.p. reserveer

Genieten van de ondergaande zon en het betoverende uitzicht op de Friese meren

De avondtocht op de lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Geen avond is gelijk, dat maakt de avondtocht iedere keer weer spannend! Het seizoen, de wind, de temperatuur, het aantal zonuren en de locatie maken dat iedere keer weer in andere omstandigheden gevaren wordt. Dit maakt de avondtocht uniek voor dat moment! Met een heerlijk koud drankje in de hand, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht kunt u met uw gezelschap genieten van de ondergaande zon en het fantastische uitzicht op de Friese meren.

Alles wat er die avond aan boord gebeurt bepaald zeker niet alleen de schipper. Wilt u uitleg over hoe er gezeild wordt met een Lemsteraak, is er de behoefte om zelf actief mee te doen aan de boothandeling, dan kan dat! We maken iedereen die aan boord komt een klein beetje wegwijs in de wereld van het zeilen op een prachtig groot zeiljacht. Sail Events Friesland laat iedereen die het wil ook de vrijheid om te relaxen op het prachtige luxueuze schip de "Blaauwe Walvisch". Alles wordt bedient door schipper en bemanning zelf. Kortom, helpen en meedoen mag maar hoeft zeker niet.

Hoe ziet onze avond er uit?

17.30: Ontvangst aan boord met koffie en thee
17.45: Inschepen en uitleg door onze Friese schipper Cyrus
18.00: Afvaart 2,5-uur durende avondtocht over de Friese meren
20.15: Terugkomst in de haven
20.30: Afsluiten

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de dagtocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, bbq of diner voor u verzorgen. Het bestellen hiervan gaat heel eenvoudig via ons reserveringsformulier. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan denken wij graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Tip

De avondtocht is een echte aanrader als bedrijfsuitje, familiedag, bijeenkomst of vergadering. Combineer de avondtocht met een proeverij, borrel, bbq, of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een activiteit. Varen jullie liever wat vroeger? Bekijk dan onze ochtend of middagtocht.

Algemene info

Vertrek: 17.30 uur
Tijdsduur: 3 uur
Kosten: 63,75 per persoon (met een minimum van 5 personen, inclusief koffie en thee)
Het schip is een kwartier voor afvaart voor u geopend
Schoeisel: Gympen
Kleding: Windjack
Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM

Twijfelt u of heeft u nog vragen, wij helpen u graag verder bel met: 0623284719 of mail naar: info@saileventsfriesland.nl

Reserveer

Vraag een offerte aan

Chat met ons
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:47