Een heerlijke zeildag met Sail Events Friesland op luxueuze Lemsteraak de “Blaauwe Walvisch”.

4-13

169,00 p.p. reserveer

Heerlijke zeildag op Lemsteraak unieke belevenis in Friesland

Een heerlijke zeildag op een Lemsteraak beleven op de Friese meren of op het IJsselmeer. De garantie voor een optimale beleving van Friesland op het water. De vele meren, kanalen en vaarten bieden een prachtige kans om actief mee te zeilen of juist relaxed op te stappen en mee te varen. Dat je lekker uit kunt waaien of dat het water kabbelt of dat er flinke golven staan is vooraf niet te zeggen. De verrassing op wat gaat komen maakt het spannend. Het schip en de bemanning kan ieder weertype aan en onder alle omstandigheden ervaart u kwaliteit en comfort. Het schip biedt ook de kans om met groepen te werken aan teamwork en teambuilding. In een geweldige omgeving kun je op onze Lemsteraak ook vergaderen of je familiedag beleven.

Geen dag is gelijk op de "Blaauwe Walvisch", dat maakt het iedere keer weer spannend wat de dag zal gaan brengen. Het seizoen, de wind, de temperatuur, het aantal zonuren en de locatie maken dat iedere keer weer in andere omstandigheden gevaren wordt. Dit maakt de dagtocht uniek voor dat moment. Naast dat het niet vooraf te voorspellen is welke omstandigheden we kunnen verwachten, zijn er wel een heel aantal dingen vooraf te bespreken zodat de dag op veel punten exact is dat wat de groep wil. De dag die wij aanbieden willen we in samenwerking met elkaar helemaal op maat maken.

De route hangt af van de persoonlijke wensen, de weersomstandigheden (hoeveelheid wind en windrichting) en de opstapplaats als ook de finishplek. Wanneer er de behoefte is relatief ver te varen of dat er juist behoefte is aan een aantal stops met pauzes voor eten en drinken maakt ook uit welke route er gevaren kan worden.

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de dagtocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, bbq of diner voor u verzorgen. Het bestellen hiervan gaat heel eenvoudig via ons reserveringsformulier. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan denken wij graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Tip

De dagtocht is een echte aanrader als bedrijfsuitje, familiedag, bijeenkomst of vergadering. Combineer de dagtocht met een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, bbq of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een activiteit. Varen jullie liever wat korter? Bekijk dan onze ochtend of middagtocht.

Algemene info

Vertrek: 9.00 uur
Tijdsduur: 8 uur
Kosten: 169,00 per persoon (met een minimum van 5 personen, inclusief koffie en thee)
Het schip is een kwartier voor afvaart voor u geopend
Schoeisel: Gympen
Kleding: Windjack
Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM

Twijfelt u of heeft u nog vragen, wij helpen u graag verder bel met: 0623284719 of mail naar: info@saileventsfriesland.nl

Wilt u een andere periode of wellicht een andere duur?

169,00 p.p.

Dagtocht
169,00

169,00 p.p.

1 dag
juli-augustus-september

497,00 p.p.

Midweek
Ma t/m Do in juli t/m september

597,00 p.p.

Weekeind
Vrij t/m Ma in juli t/m september

Reserveer

Vraag een offerte aan

Chat met ons
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:25