4-13

85,00 p.p. reserveer

Ochtend zeiltocht op de Friese meren

De ochtenden zijn betoverend mooi. Onder het genot van kopje vers gemalen koffie, het geluid van de vroege vogels, de nevel over de Friese meren of een adembenemende zonsopkomst op onze luxueuze Lemsteraak de 'Blaauwe Walvisch' maakt de ochtendtocht de ideale start van uw dag!

De ochtendtocht op de lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Geen ochtend is gelijk, dat maakt de zeiltocht iedere keer weer spannend! Het seizoen, de wind, de temperatuur, het aantal zonuren en de locatie maken dat iedere keer weer in andere omstandigheden gevaren wordt. Dit maakt de ochtendtocht uniek voor dat moment! Met een kopje verse koffie in de hand kunt u met uw gezelschap in de vroege ochtend genieten van het fantastische uitzicht op de Friese meren.

Hoe ziet onze ochtendtocht er uit?

9.00: Ontvangst aan boord met koffie en thee
9.15: Inschepen en uitleg door onze Friese schipper Cyrus
9.30: Afvaart 3-uur durende ochtendtocht over de Friese meren
12.45: Terugkomst in de haven
13.00: Afsluiten      

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de dagtocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, bbq of diner voor u verzorgen. Het bestellen hiervan gaat heel eenvoudig via ons reserveringsformulier. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan denken wij graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Tip

De ochtendtocht is een echte aanrader als start van een familiedag, personeelsuitje, bijeenkomst, vergadering of teambuilding. Combineer de ochtendtocht met een ontbijt, koffietafel of lunch op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een activiteit. Varen jullie liever wat later? Bekijk dan onze middagtocht, namiddagtocht of avondtocht.

Algemene info

Vertrek: 9.00 uur
Tijdsduur: 4 uur
Kosten: 85,- per persoon (met een minimum van 5 personen, inclusief koffie en thee)
Het schip is een kwartier voor afvaart voor u geopend
Schoeisel: Gympen
Kleding: Windjack
Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM 

Twijfelt u of heeft u nog vragen, wij helpen u graag verder bel met: 0623284719 of mail naar: info@saileventsfriesland.nl

Reserveer

Vraag een offerte aan

Chat met ons
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
06:59