4-13

85,00 p.p. reserveer

Stap aan boord voor een actieve of juist ontspannen zeiltocht in de middag!

Stap aan boord voor een actieve of juist ontspannen zeiltocht. Niets moet, alles mag. Voorop staat het grote Genieten in een fantastische ambiance op de Friese meren. Samen een middag de wind in de zeilen met familie, vrienden of collega's erop uit in Fryslân. Op de lemsteraak van Sail Events Friesland geniet je op het water van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht. De middagtocht op de lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring voor jong en oud!

Wil je actief meedoen aan de boothandeling? Dan kan dat! We maken iedereen die aan boord komt een klein beetje wegwijs in de wereld van het zeilen op een prachtig groot zeiljacht. Alle zeil en vaar principes gelden op ieder schip. Of dit nu een klein of een veel groter schip is. Kunnen zeggen dat je een Lemsteraak van bijna 15 meter hebt gezeild is een unieke ervaring. Met mooi weer kan een frisse duik in het Friese water ook erg verkwikkend zijn. Sail Events Friesland laat iedereen die het wil ook de vrijheid om te relaxen op het prachtige luxueuze schip de "Blaauwe Walvisch". Alles wordt bedient door schipper en bemanning zelf. Kortom, helpen en meedoen mag maar hoeft zeker niet.

 Hoe ziet onze middag er uit?

13.30: Ontvangst aan boord met koffie en thee
13.45: Inschepen en uitleg door onze Friese schipper Cyrus
14.00: Afvaart 4-uur durende middagtocht over de Friese meren
17.15: Terugkomst in de haven
17.30: Afsluiten

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de dagtocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, bbq of diner voor u verzorgen. Het bestellen hiervan gaat heel eenvoudig via ons reserveringsformulier. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan denken wij graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Tip

De middagtocht is een echte aanrader als teamuitje, familiedag, bijeenkomst of vergadering. Combineer de middagtocht met een lunch, proeverij, borrel, bbq, of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een activiteit. Varen jullie liever wat later? Bekijk dan onze namiddagtocht of avondtocht.

Algemene info

Vertrek: 13.30 uur
Tijdsduur: 4 uur
Kosten: 85,- per persoon (met een minimum van 5 personen, inclusief koffie en thee)
Het schip is een kwartier voor afvaart voor u geopend
Schoeisel: Gympen
Kleding: Windjack
Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM

Twijfelt u of heeft u nog vragen, wij helpen u graag verder bel met: 0623284719 of mail naar: info@saileventsfriesland.nl

Reserveer

Vraag een offerte aan

Chat met ons
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:12