Nodig uw (potentiele) zakenrelatie(s) eens uit voor een verrassende en onvergetelijke relatiedag!

4-13

169,00 p.p. reserveer

Nodig uw (potentiele) zakenrelatie(s) eens uit voor onvergetelijke relatiedag!

Als organisatie wilt u een goede relatie met (potentiele) klanten. Relatiebeheer is essentieel wanneer u een duurzame relatie wilt opbouwen. Nodig uw (potentiele) zakenrelatie(s) eens uit voor een verrassende en onvergetelijke relatiedag bij Sail Events Friesland. Wij bieden op onze Lemsteraak de "Blaauwe Walvisch" die van alle comfort is voorzien een bijzondere ervaring waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is.

Met uw bedrijf zijn er vele mogelijkheden gebruik te maken van de unieke eigenschappen van onze Lemsteraak de "Blaauwe Walvisch." Het schip is zeer comfortabel om met een groep tot 13 personen een onvergetelijke dag te combineren met het waterrijke Friesland. De omgeving zal inspireren en aan boord zal een uitstekende sfeer ontstaan voor het bouwen aan de relatie tussen de mensen binnen uw bedrijf en de zakenrelatie(s) die u meeneemt.

Onze professionele en gastvrije bemanning maakt u wegwijs aan boord. Samen een schip zeilen schept direct een band en zorgt voor een informele sfeer. Tijdens een zeiltocht aan boord van "Blaauwe Walvisch" leert u uw relaties dan ook eens op een andere manier kennen.

De kuip van het schip is groot dat maakt dat er makkelijk 13 mensen ruim kunnen zitten en zich comfortabel kunnen bewegen aan boord. Wanneer het weer niet optimaal is om buiten te zijn kan de groep binnen in de ruime kajuit, (salon) van het schip verblijven.

Het programma voor deze dag stellen we in goed overleg met u samen. Naast een gastvrij, uitstekend verzorgd verblijf aan boord en een bijzondere zeiltocht hebben wij organisatorisch meer te bieden om van uw relatiedag een groot succes te maken. De catering kunnen we op maat voor u maken. De koeling is professioneel voor het eten en drinken aan boord. Wilt u nu biologisch, voeding uit de regio, vegetarisch, vlees, vis, kleine hapjes, of een dinerportie of een combinatie hier van. Veel is mogelijk en in overleg met elkaar zorgen we voor een eigentijdse en ideale bediening van het eten en drinken zoals u als gast aan boord dat wenst. U kunt bij ons ook terecht voor informatie over vervoer, hotelovernachtingen, relatiegeschenken, etc etc.

Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Een dag aan boord van onze Lemsteraak de "Blaauwe Walvisch" zullen ze niet snel vergeten!

Enthousiast geworden en wilt u meer informatie om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op via info@saileventsfriesland of via onderstaand formulier

De richtprijs voor bovenstaande programma is voor 12 personen €169,00 p.p. excl. BTW.

Wilt u een andere periode of wellicht een andere duur?

169,00 p.p.

1 dag
juli-augustus-september

497,00 p.p.

Midweek
Ma t/m Do in juli t/m september

597,00 p.p.

Weekeind
Vrij t/m Ma in juli t/m september

Reserveer

Vraag een offerte aan

Chat met ons
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:13