Opstapplaatsen Sail Events Friesland

Onze thuislocatie is in het Friese dorpje Woudsend aan de rivier "de Welle" dat in het hart van de Friese meren ligt. Via de Rakken zijn het Heegermeer en Slotermeer vlakbij. Ook Lemmer, Langweer en Sneek zijn vanuit Woudsend makkelijk bereikbaar. Het schip ligt op een ruime plek in een rustige niet al te grote jachthaven die "De Zwaan" wordt genaamd. Je kunt er uitstekend en veilig parkeren.

We varen niet alleen vanaf deze plek uit, met onze gasten. We kunnen in overleg en als de tijdsduur van het programma het toelaat, ook opstappen in de plaatsen; Grou, Lemmer, Sneek, Heeg, Langweer, Sloten of Koudum (Galamadammen) uitvaren. Van daaruit kunnen we de Friese meren en vaarten te verkennen.

Ook het IJsselmeer maken wij voor onze gasten bereikbaar. De opstapplaatsen kunnen; Stavoren, Lemmer, Workum, Makkum en Hindeloopen zijn. Op het ruime water kan het schip alle zeilen voeren die het heeft. Het uitzicht is wijds. De golfslag is hoger en je kunt het gevoel krijgen op zee te zijn. Het is een echt andere belevenis dan op de binnenwateren.

Iedere stad of dorp heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. Wilt u naast het zeilen een dorpje of één van de Friese Elfsteden willen bezoeken, dan hebben we de juiste contacten voor het vinden van kwalitatief goede restaurants en horeca. Mocht dat in, of aansluitend op, het programma nodig zijn, dan organiseren wij dat.

Chat met ons
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:52