4-13

63,00 p.p. reserveer

Onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland? Ontdek Friesland en ga met de hele groep het water op! Op de lemsteraak van Sail Events Friesland geniet je vorstelijk op het water samen met je team van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht.

Wil je actief meedoen aan de boothandeling? Dan kan dat! We maken iedereen die aan boord komt een klein beetje wegwijs in de wereld van het zeilen op een prachtig groot zeiljacht. Alle zeil en vaar principes gelden op ieder schip. Of dit nu een klein of een veel groter schip is. Kunnen zeggen dat je een Lemsteraak van bijna 15 meter hebt gezeild is een unieke ervaring. Met mooi weer kan een frisse duik in het Friese water ook erg verkwikkend zijn. Sail Events Friesland laat iedereen die het wil ook de vrijheid om te relaxen op het prachtige luxueuze schip de "Blaauwe Walvisch". Alles wordt bedient door schipper en bemanning zelf. Kortom, helpen en meedoen mag maar hoeft zeker niet. Zeilen op de lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring!

Sail Events Friesland biedt tijdens jullie bedrijfsuitje een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de zeiltocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, bbq, of diner, proeverij, borrel, bbq of diner voor u verzorgen. Het bestellen hiervan gaat heel eenvoudig via ons offerteformulier. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Twijfelt u of heeft u nog vragen, wij helpen u graag verder bel met: 0623284719 of mail naar: info@saileventsfriesland.nl

Reserveer

Vraag een offerte aan

Chat met ons
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
06:27