After Business zeilen

After Business zeilen

De werkdag zit erop. Na een intensieve werkdag uitwaaien en ontspannen? Of gezellig een avondje er op uit? Onder het genot van een hapje en drankje is zeilen op onze Lemsteraak de “Blaauwe walvisch” een goede manier om de werkstress even te ontvluchten. De omgeving zal inspireren en aan boord zal een uitstekende sfeer ontstaan voor het bouwen aan de relatie tussen de mensen binnen uw bedrijf of de zakenrelatie die u meeneemt. U kunt naast het “werk” aan boord hier op de Lemsteraak al het werk doen dat u in een normale vergaderruimte ook zou kunnen doen. Maar dit bijzondere schip maakt het nu juist een hele bijzondere manier van vergaderen, presenteren, het is een unieke workshopruimte, ideale plek voor een gastspreker, meet and greet met uw business partner, een “look and feel” die echt op zich staat en nergens mee te vergelijken is. Het bouwt bruggen en het doet inspiratie op, de mensen binnen uw bedrijf of instelling bewegen zich hierna net iets makkelijker in die richting die u graag zou willen of naar op zoek bent.

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende cateringservice aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de zeiltocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, bbq of diner voor u verzorgen. De wensen die u heeft kunt u heel eenvoudig omschrijven in het offerteformulier. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen.

Zeiltocht op maat

Naast de arrangementen die we standaard aanbieden, kunt u ook zelf een arrangement samenstellen. De arrangementen die wij aanbieden willen we in samenwerking met u helemaal op maat maken. Er kan een compleet programma gefaciliteerd worden, geheel naar uw wens. Alles om uw dag(deel) compleet in te richten. Sail Events Friesland doet er alles aan om u en uw gezelschap een onvergetelijk dag in Friesland te bezorgen!

Hoe ziet het programma eruit?

  • 17.00 Ontvangst aan boord in de haven van Woudsend
  • 17.15 Na het welkomstwoord en routebespreking door schipper Cyrus gooien we in het dorpje Woudsend de trossen los en varen we richting de Friese vaarten en meren.
  • 17.30 Tijdens het zeilen worden verschillende hapjes vanaf een plateau rondgedeeld. Ook zal het tijdens de vaart niet ontbreken aan verschillende drankjes. Die kunnen op ieder moment besteld worden.
  • 20.45 Zo richting het einde van jullie zeildag worden de zeilen opgedoekt en varen we naar de haven van Woudsend. Onder het genot van ons ‘aanleggertje’, praten we in kuip van de aak nog even na over de belevenissen van de zeildag.
  • 21.00 Afsluiten
  • Optioneel: Borrelen aan boord

Sfeerimpressie

Het schip is een kwartier voor afvaart voor u geopend
Locatie van het schip: Waechswal in de haven van Woudsend
Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten

After Business zeilen is een echte aanrader als bedrijfsuitje, groepsuitje, MT-overleg, heisessie, teambuilding, teamoverleg, bijeenkomst of vergadering. Combineer dit arrangement met een proeverij, borrel, bbq, of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een activiteit. Varen jullie liever op een ander tijdstip? Neem dan een kijkje bij onze andere zakelijke belevingen.

Vertrek:
17.00
Tijdsduur:
4 uren
Kosten:
85,-
Checklist kleding:
  • Schoeisel: Gympen
  • Kleding: Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw