SUPPEN

SUPPEN Woudsend in Friesland

Er is geen betere plek om de watersport te beoefenen dan in Friesland! Daarom biedt Sail Events Friesland naast het zeilen op onze lemsteraak ook suppen aan. Suppen is momenteel de snelst groeiende watersport van dit moment! Zodra het zonnetje eindelijk doorbreekt, gaan we het liefste direct het water op! Steeds meer mensen stappen op een SUP. Logisch, want het is een laagdrempelige manier om actief op het water te zijn, of juist om te ontspannen. 

Suppen Woudsend voor iedereen!

Suppen bij Sail Events Friesland is  dé leukste manier om het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren van Zuid West Friesland vanaf het water te ontdekken.  Tijdens het suppen, pedellen door de mooie vaarten aan de Elfstedenroutetocht rondom het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren.

Door onze ervaring op het water weten wij als geen ander wat suppen echt inhoudt. Suppen Woudsend ligt midden in het centrum van Woudsend (met gratis parkeergelegenheid) van waar je een hele leuke ronde door Woudsend met een uitstapje naar de Friese meren kan suppen. Wij staan garant voor een leerzame, veilige maar bovenal gezellige sup-ervaring! En.. wij zijn het hele jaar geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, hoe leuk is dat?!

Catering service

Suppen is een echte aanrader als begin of afsluiter van een weekeindje-weg, familieweekeind, personeelsuitje, bijeenkomst, vergadering of teambuilding! Combineer het suppen met een ontbijt, koffietafel, lunch, borrel, high tea, picknick, proeverij of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een andere activiteit van Sail Events Friesland.

SUP lessen, arrangementen, tours, verhuur en verkoop van supboards

We bieden verschillende SUP lessen, -arrangementen en SUPtours aan. Het huren of kopen van een SUPboard  behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je een vraag over onze arrangementen of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

SUP board huren

Suppen bij Sail Events Friesland is  dé leukste manier om het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren van Zuid West Friesland vanaf het water te ontdekken. 

Vanaf €17,50 p.p.

Hoe klanten ons beleven

Beoordelingen van onze gasten zijn belangrijk voor ons. We zijn dan ook trots op onze prestaties. Vanaf de start van Sail Events Friesland vragen we aan al onze gasten om een beoordeling en reactie achter te laten. Deze worden onbewerkt op de site geplaatst. 

Super gastvrij! Erg vriendelijk, flexibel en prima supplanken. Prachtige omgeving om lekker op het water te zijn!

Karin Smith

Volg ons op Instagram