Rondvaart Woudsend

Heeft u iets te vieren met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden? Of wilt u er in het voorjaar, zomer of najaar op uit in Friesland? Boek dan een vaartocht met schipper over de Friese meren langs unieke steden en pittoreske dorpen in Zuidwest Friesland.

Laat u verrassen, kom naar Woudsend en maak een vaartocht aan boord van onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan! Het is mogelijk een vaartocht te boeken waarbij u op elk gewenst moment van de dag of avond zo kunt opstappen.

Vanaf maart tot en met oktober kunt u met minimaal 2 tot maximaal 6 personen tijdens onze rondvaarten vanaf het water genieten van de prachtige omgeving van Súdwest-Fryslân. Wij bieden tijdens de vaartocht een uitstekende catering service aan. Ook hebben wij in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen voor kleine groepen samengesteld. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen aan boord, wij denken graag met u mee.

Rondvaart arrangementen

We bieden op onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan een prachtig aanbod van verschillende arrangementen. De sloep kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten. Hierbij kunt u denken aan het vieren van trouwerijen, familiedagen, groepsuitjes en zakelijke afspraken. Heeft u een vraag over onze arrangementen of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Rondvaart

Heeft u iets te vieren met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden? Of wilt u er in het voorjaar, zomer of najaar op uit in Friesland?

Vanaf €31,25 (v.a.) p.p.

Hoe klanten ons beleven

Beoordelingen van onze gasten zijn belangrijk voor ons. We zijn dan ook trots op onze prestaties. Vanaf de start van Sail Events Friesland vragen we aan al onze gasten om een beoordeling en reactie achter te laten. Deze worden onbewerkt op de site geplaatst. 

In juni hebben we met z'n tweeën een vaartocht mogen maken met de Zweedse motorsloep Tärnan onder bezielende leiding van schipper Cyrus. Het was een heerlijk ontspannen tocht over de Friese wateren waarbij we ook konden genieten van een tapas/borrelplank. Ik zou deze tocht van harte aanbevelen als je in Friesland bent!

Monique van der Lucht

Deze zomer mochten we met onze ouders een heerlijke tocht met de Zweedse Snipa maken! We hebben allemaal ontzettend genoten! Truus en Johannes, Ineke en Allet

Allet Geertman