Evenementen

Evenementen

Sail Events Friesland organiseert allerlei evenementen. We bieden voor, tijdens  en na het watersportseizoen verschillende soorten evenementen aan. Zoals proeverijen, varen met muziek, zonsopkomst of zonsondergang met sfeerlicht, visserijdagen met aan boord activiteiten, Skûtsjesilen evenement, cursus omgaan met een platbodem, zeil trim optimaliseren of bijvoorbeeld een cursus onderhoud van een schip door vakbekwaam jachtschilder”

Daarnaast neemt Sail Events Friesland met de “Blaauwe Walvisch” deel aan verschillende wedstrijden van de VA-klasse. Dat is de klasse voor Lemsteraken. Het een schip is uitgerust als wedstrijdschip en staat ook ingeschreven in het stamboek van de SSRP, (stichting stamboek rond- en platbodemschepen). U kunt via een persoonlijk te boeken ticket zelf deelnemen als bemanningslid tijdens deze wedstrijden. Ervaar aan boord hoe een wedstrijd met deze imposante schepen plaatsvindt. Van dichterbij kunt u het niet meemaken!

Hoe klanten ons beleven

Beoordelingen van onze gasten zijn belangrijk voor ons. We zijn dan ook trots op onze prestaties. Vanaf de start van Sail Events Friesland vragen we aan al onze gasten om een beoordeling en reactie achter te laten. Deze worden onbewerkt op de site geplaatst. 

Een mix van sportief en ontspanning op het water met familie (met kinderen) Sup & Sail (mei 2021) Een bijzonder mooie dag om op terug te kijken vanuit hartje Woudsend, met veel aandacht voor detail en wensen. Na een ontvangst met koffie/thee aan de waterkade, zijn we eerst gaan suppen onder begeleiding van een gediplomeerd sup-instructeur. Daarna volgde een bijzonder heerlijke lunch aan boord van het zeiljacht. Vervolgens zijn we onze zeiltocht gestart waarbij de ervaren schipper veel kon vertellen over het schip en de omgeving. Eenmaal op het meer mocht er meegeholpen worden bij het zeilen en er was onderweg ruimte voor een frisse duik vanaf het dek. Hapjes en drankjes werden verzorgt en tussendoor werden foto's gemaakt die we na deze dag via de mail ontvingen. Wij zullen zeker overwegen om terug te komen!

Hanna Stegeman

Wat hebben wij een ontzettend mooie dag gehad! Schipper Cyrus en zijn vrouw Patricia doen er alles aan om de dag helemaal naar wens in te richten. Kennis van zaken maar ook super gezellig. Daarnaast was ook de catering aan boord tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader dus!

Dorhout Advocaten

Wat een leuke middag hebben wij gehad. Eens een keer iets anders dan op kantoor zitten met de collega’s. Voor ons, onervaren zeilers, was dit een prachtige relaxte middag. De schipper gaf enthousiast uitleg over het zeilen en de gastvrouw bracht ons lekkere hapjes en drankjes aan boord. Iedereen voorzien van een kleurtje werden we ’s avonds voor de deur van het restaurant ‘Omke Jan’ in Woudsend afgezet. Nogmaals bedankt voor de leuke middag.

De Jager Financieel BV te Harlingen

Wij hebben in September een tocht met Sail Events Friesland gemaakt met onze redelijk grote familie en zouden het iedereen aan kunnen raden. Er wordt slim meegedacht over de planning van het dagje uit. Er zijn veel handige opties beschikbaar qua ervaring aan boord. De bemanning weten wat ze doen en de natuur waar doorheen wordt gevaren is prachtig. De kajuit is ruim genoeg om bij een incidenteel buitje droog te blijven en comfortabel ingericht. We hopen snel weer aan boord te zijn.

Familie Laarakkers

Met veel genoegen denken we terug aan de prachtige zeiltocht afgelopen zaterdag. De gastvrijheid was groot, de verzorging uitstekend en met genoegen hebben we jullie liefde voor het schip mee beleefd. En last but not least, zeer bedankt voor de foto reportage. Prachtig verzorgd gedaan. Dat geeft ons nog een mooie herinnering voor later. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Ben Hiddinga

Super gave Sunset cruise gehad, zeer gast vrij ontvangen en prima uitleg aan boord. Tijdens de cruise heerlijk genoten van een drankje en een hapje en gezwommen in het meer. Echt een aanrader, gaan het zeker nog een keer herhalen!

Guus Olde Klieverik