Meer particulier

Zeilen en varen op de Lemsteraak

Vergeet de standaard uitjes als wandelen of lunchen. Bij Sail Events Friesland geniet je van een prachtige dag op het water samen met vrienden of familie! Kom mee zeilen en varen op onze Lemsteraak “Blaauwe Walvisch” en ervaar de wondere wereld van de watersport.

Van groepsuitjes tot familiedag in Friesland

We bieden op onze Lemsteraak een uitgebreid aanbod arrangementen en evenementen. Denk aan een gezellig familieuitje met het gezin of de hele familie, zoals een prachtige avondtocht met zonsondergang. Of kom genieten van een groepsuitje met vrienden, zoals suppen en zeilen op de Friese meren. Eén ding is zeker: met een familieuitje, familiedag of groepsactiviteit maak je kennis met de adembenemende omgeving van het waterrijke Friesland.

Waarom een particuliere beleving?

Wil je optimaal genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft? Ga dan mee op onze Lemsteraak met je vrienden, gezin of familie! Onze Lemsteraak is van alle comfort voorzien. Wij kunnen je garanderen dat je een heerlijke zeildag beleeft op de Friese meren of het IJsselmeer. De vele meren, kanalen en vaarten geven je een prachtige kans om actief mee te zeilen óf juist relaxed op te stappen en mee te varen. Van tevoren weet je niet of het waait, het water kabbelt of dat er flinke golven staan. Juist deze onwetendheid maakt het spannend en verrassend. Gelukkig kan de Lemsteraak en de bemanning ieder weertype aan zodat jullie kwaliteit en comfort blijven behouden. Al onze particuliere belevingen zijn voor jong en oud.

Bekijk onze particuliere belevingen

Ben je wel toe aan een gezellig en bijzonder uitje met je vrienden, gezin of hele familie in Friesland? Boek dan een van onze particuliere belevingen. We bieden op onze comfortabele Lemsteraak een prachtig en divers aanbod van verschillende arrangementen en evenementen, zodat je samen met je gezelschap een onvergetelijke tijd beleeft.

Filter

Beleef de lente met Sail Events Friesland

Het voorjaar is één van de mooiste seizoenen van het jaar. De lente is het seizoen van krokussen, dartelende lammetjes in de wei en vogelnesten. Buiten wordt de natuur steeds groener en de zon laat zich weer wat vaker zien. De natuur ontwaakt uit haar winterslaap en alles bruist weer van energie. Tijd om naar buiten te gaan!

Vanaf €117,50 p.p.

Varen in Friesland: time to relax tijdens de namiddagtocht!

Lekker ontspannen na een dag werken? Ga varen in Friesland op de Friese meren! Stap aan boord voor een actieve of ontspannen namiddagtocht.

Vanaf €63,75 p.p.

SUP & Sail: suppen en zeilen in Friesland

Beleef nu een unieke combinatie van suppen en zeilen op de Friese meren.  Het is  dé leukste manier om het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren te ontdekken!

Vanaf €97,00 p.p.

Familie uitje: heerlijke zeildag op de Lemsteraak

Ben je op zoek naar een leuk familie uitje in Friesland om te doen met jouw gezin of familie? Ga lekker de Friese wateren op met Sail Events Friesland en ontdek onze prachtige Lemsteraak!

Vanaf €85,00 p.p.

Heerlijk dagje zeilen op de Lemsteraak

Wil je een unieke familiedag of werkdag beleven op de prachtige Friese meren? Ga dan met Sail Events Friesland een heerlijk dagje zeilen op Lemsteraak de Blaauwe Walvisch!

Vanaf €169,00 p.p.

Ochtend zeiltocht: meer genieten van de zonsopkomst

Beleef nu de betoverende ochtenden op de Friese meren! Boek nu onze ochtend zeiltocht en geniet meer van de prachtige zonsopkomst!

Vanaf €85,00 p.p.

Avond zeiltocht: meer genieten van de zonsondergang

De avond zeiltocht op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Geniet van de zonsondergang en het fantastische uitzicht op de Friese meren.

Vanaf €63,75 p.p.

Comfort & Veiligheid

Exclusief & Luxueus

Spectaculair zeilen

Zeiltocht op maat samenstellen?

Naast de arrangementen die we standaard aanbieden, kunt u ook zelf een arrangement samenstellen. De arrangementen die wij aanbieden willen we in samenwerking met u helemaal op maat maken. Er kan een compleet programma gefaciliteerd worden, geheel naar uw wens. Alles om uw dag(deel) compleet in te richten!

Bekijk onze evenementen

Sail Events Friesland organiseert voor, tijdens en na het watersportseizoen allerlei evenementen. Denk aan proeverijen, varen met muziek, zonsopkomst of zonsondergang met sfeerlicht, visserijdagen met aan boord activiteiten, Skûtsjesilen, cursus omgaan met een platbodem, zeil trim optimaliseren of een cursus onderhoud van een schip door een vakbekwaam jachtschilder. Bekijk hieronder ons huidige aanbod evenementen.

Hoe klanten ons beleven

Beoordelingen van onze gasten zijn belangrijk voor ons. We zijn dan ook trots op onze prestaties. Vanaf de start van Sail Events Friesland vragen we aan al onze gasten om een beoordeling en reactie achter te laten. Deze worden onbewerkt op de site geplaatst. 

Wij hebben een hele gave zeiltocht mogen beleven met de prachtige Lemsteraak De Blaauwe Walvisch! Helaas regende het, desondanks was het erg leuk, mede door het enthousiasme van de schipper en de gastvrouw! Het is toegestaan om zelf mee te helpen, dat maakt het een toffe activiteit. Ook de catering was echt goed verzorgd, het ontbrak ons aan niets!

Familie Dekker

Beste Patricia en Cyrus. Bedankt voor een geweldige dag. We voelden ons vanaf de ontvangst welkom op de boot. Alle uitleg en actief mee kunnen zeilen maakten het extra leuk. Eten, drinken, foto’s, het was allemaal goed verzorgd. Alles bij elkaar gewoon een super en ontspannende zeiltocht! Precies wat we voor ogen hadden. Een volgende keer weten we jullie weer te vinden!

Marc Brentjens

Wat hebben jullie ons een onvergetelijke dag bezorgd. Het weer was perfect en jullie gastvrijheid was hartverwarmend. Al bij al, zeker voor herhaling vatbaar!

Familie de Bruyne

Een mix van sportief en ontspanning op het water met familie (met kinderen) Sup & Sail (mei 2021) Een bijzonder mooie dag om op terug te kijken vanuit hartje Woudsend, met veel aandacht voor detail en wensen. Na een ontvangst met koffie/thee aan de waterkade, zijn we eerst gaan suppen onder begeleiding van een gediplomeerd sup-instructeur. Daarna volgde een bijzonder heerlijke lunch aan boord van het zeiljacht. Vervolgens zijn we onze zeiltocht gestart waarbij de ervaren schipper veel kon vertellen over het schip en de omgeving. Eenmaal op het meer mocht er meegeholpen worden bij het zeilen en er was onderweg ruimte voor een frisse duik vanaf het dek. Hapjes en drankjes werden verzorgt en tussendoor werden foto's gemaakt die we na deze dag via de mail ontvingen. Wij zullen zeker overwegen om terug te komen!

Hanna Stegeman

Wij hebben in September een tocht met Sail Events Friesland gemaakt met onze redelijk grote familie en zouden het iedereen aan kunnen raden. Er wordt slim meegedacht over de planning van het dagje uit. Er zijn veel handige opties beschikbaar qua ervaring aan boord. De bemanning weten wat ze doen en de natuur waar doorheen wordt gevaren is prachtig. De kajuit is ruim genoeg om bij een incidenteel buitje droog te blijven en comfortabel ingericht. We hopen snel weer aan boord te zijn.

Familie Laarakkers

Met veel genoegen denken we terug aan de prachtige zeiltocht afgelopen zaterdag. De gastvrijheid was groot, de verzorging uitstekend en met genoegen hebben we jullie liefde voor het schip mee beleefd. En last but not least, zeer bedankt voor de foto reportage. Prachtig verzorgd gedaan. Dat geeft ons nog een mooie herinnering voor later. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Ben Hiddinga

Inspiratie voor de mooiste plekjes om voor anker te gaan

Even ontspannen en genieten van de prachtige Friese omgeving? Bekijk hieronder de mooiste plekjes om voor anker te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Highlights van Friesland

Beleef de Friese meren en ontdek de verborgen parels van Friesland.

Historie en cultuur

Ontdek de mooie pittoreske dorpjes vol historie en cultuur.

De Friese meren

De Friese meren het watersportparadijs bij uitstek!

De elf steden van Friesland

Ga op stedentrip en ontdek en beleef de elf steden.

Aldegeaster Brekken

Een van de mooiste parels van Friesland nabij historische dorp Oudega

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing