Meer particulier

Met vrienden of familie óf voor het hele gezin!

Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. We bieden op onze aak “Blaauwe Walvisch” die van alle comfort is voorzien een uitgebreid aanbod verschillende arrangementen  en evenementen. Een zeiltocht met vrienden of familie als feest of als bijzondere bijeenkomst of gelegenheid.

Een heerlijke zeildag op een Lemsteraak beleven op de Friese meren of op het IJsselmeer. De garantie voor een optimale beleving van Friesland op het water. De vele meren, kanalen en vaarten bieden een prachtige kans om actief meezeilen of juist relaxed op te stappen en mee te varen. Je kunt lekker uitwaaien en of het water kabbelt of dat er flinke golven staan is vooraf niet te zeggen. De verrassing op wat gaat komen maakt het spannend. Het schip en de bemanning kan ieder weertype aan en onder alle omstandigheden ervaart u kwaliteit en comfort. Het schip biedt ook de kans om met groepen te werken aan teamwork en teambuilding. In een geweldige omgeving kun je op onze Lemsteraak ook vergaderen of je familiedag beleven. Ons brede aanbod heeft voor jong en oud een mooie watersport beleving binnen handbereik.

Bekijk onze particuliere belevingen

We bieden op onze aak “Blaauwe Walvisch” die van alle comfort is voorzien een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen. 

Filter

Beleef de lente met Sail Events Friesland!

Het voorjaar is één van de mooiste seizoenen van het jaar. De lente is het seizoen van krokussen, dartelende lammetjes in de wei en vogelnesten. Buiten wordt de natuur steeds groener en de zon laat zich weer wat vaker zien.

Vanaf €137,50 p.p.

Time to relax tijdens de namiddagtocht!

Na een dag werken ontspannen, heerlijk genieten en vertoeven op de Friese meren, time to relax! Stap aan boord voor een actieve of juist ontspannen zeiltocht in de namiddag.

Vanaf €63,75 p.p.

SUP & Sail

Wij bieden een unieke combinatie aan van suppen en zeilen op de Friese meren.   Het is  dé leukste manier om het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren van Zuid West Friesland te ontdekken. 

Vanaf €97,00 p.p.

Familie uitje

Wil je een dagje weg met familie of vrienden? Boek dan een heerlijke zeildag bij Sail Events Friesland! Wij zijn een veelzijdige aanbieder op het gebied van zeilen op een lemsteraak en een uitgebreide variatie in eten en drinken. Voor elk gezelschap – van jong tot oud en van actief tot minder mobiel – kunnen wij een passend programma aanbieden en op maat samenstellen.

Vanaf €85,00 p.p.

Heerlijke zeildag op Lemsteraak

Een heerlijke zeildag op een Lemsteraak beleven op de Friese meren. De garantie voor een optimale beleving van Friesland op het water. Geen dag is gelijk op de “Blaauwe Walvisch”, dat maakt het iedere keer weer spannend wat de dag zal gaan brengen.

Vanaf €169,00 p.p.

Meer genieten van de zonsopkomst

De ochtenden op de Friese meren zijn betoverend mooi. Onder het genot van kopje vers gemalen koffie, het geluid van de vroege vogels, de nevel over de Friese meren of een adembenemende zonsopkomst op onze luxueuze Lemsteraak de ‘Blaauwe Walvisch’ maakt de ochtendtocht de ideale start van uw dag!

Vanaf €85,00 p.p.

Meer genieten van de zonsondergang

De avondtocht op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Met een heerlijk koud drankje in de hand, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht kun je genieten van de ondergaande zon en het fantastische uitzicht op de Friese meren.

Vanaf €63,75 p.p.

Comfort & Veiligheid

Exclusief & Luxueus

Spectaculair zeilen

Zeiltocht op maat samenstellen?

Naast de arrangementen die we standaard aanbieden, kunt u ook zelf een arrangement samenstellen. De arrangementen die wij aanbieden willen we in samenwerking met u helemaal op maat maken. Er kan een compleet programma gefaciliteerd worden, geheel naar uw wens. Alles om uw dag(deel) compleet in te richten! 

Bekijk onze evenementen

Sail Events Friesland organiseert allerlei evenementen die we op onze evenementenpagina presenteren. We bieden voor, tijdens  en na het watersportseizoen verschillende soorten evenementen aan. Zoals proeverijen, varen met muziek, zonsopkomst of zonsondergang met sfeerlicht, visserijdagen met aan boord activiteiten, Skûtsjesilen evenement, cursus omgaan met een platbodem, zeil trim optimaliseren of bijvoorbeeld een cursus onderhoud van een schip door vakbekwaam jachtschilder”

Hoe klanten ons beleven

Beoordelingen van onze gasten zijn belangrijk voor ons. We zijn dan ook trots op onze prestaties. Vanaf de start van Sail Events Friesland vragen we aan al onze gasten om een beoordeling en reactie achter te laten. Deze worden onbewerkt op de site geplaatst. 

Een mix van sportief en ontspanning op het water met familie (met kinderen) Sup & Sail (mei 2021) Een bijzonder mooie dag om op terug te kijken vanuit hartje Woudsend, met veel aandacht voor detail en wensen. Na een ontvangst met koffie/thee aan de waterkade, zijn we eerst gaan suppen onder begeleiding van een gediplomeerd sup-instructeur. Daarna volgde een bijzonder heerlijke lunch aan boord van het zeiljacht. Vervolgens zijn we onze zeiltocht gestart waarbij de ervaren schipper veel kon vertellen over het schip en de omgeving. Eenmaal op het meer mocht er meegeholpen worden bij het zeilen en er was onderweg ruimte voor een frisse duik vanaf het dek. Hapjes en drankjes werden verzorgt en tussendoor werden foto's gemaakt die we na deze dag via de mail ontvingen. Wij zullen zeker overwegen om terug te komen!

Hanna Stegeman

Wij hebben in September een tocht met Sail Events Friesland gemaakt met onze redelijk grote familie en zouden het iedereen aan kunnen raden. Er wordt slim meegedacht over de planning van het dagje uit. Er zijn veel handige opties beschikbaar qua ervaring aan boord. De bemanning weten wat ze doen en de natuur waar doorheen wordt gevaren is prachtig. De kajuit is ruim genoeg om bij een incidenteel buitje droog te blijven en comfortabel ingericht. We hopen snel weer aan boord te zijn.

Familie Laarakkers

Met veel genoegen denken we terug aan de prachtige zeiltocht afgelopen zaterdag. De gastvrijheid was groot, de verzorging uitstekend en met genoegen hebben we jullie liefde voor het schip mee beleefd. En last but not least, zeer bedankt voor de foto reportage. Prachtig verzorgd gedaan. Dat geeft ons nog een mooie herinnering voor later. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Ben Hiddinga

Super gave Sunset cruise gehad, zeer gast vrij ontvangen en prima uitleg aan boord. Tijdens de cruise heerlijk genoten van een drankje en een hapje en gezwommen in het meer. Echt een aanrader, gaan het zeker nog een keer herhalen!

Guus Olde Klieverik

You guys are amazing. It really was a dream come true and better than i even expected. The trick will be to maintain this level of personal connection when you are wildly successful. I can’t wait to sail with you again.

Mark Schaedel

Inspiratie voor de mooiste plekjes om voor anker te gaan

Bekijk hier de mooiste plekjes om voor anker te gaan.

Highlights van Friesland

Beleef de Friese meren en ontdek de verborgen parels van Friesland

Historie en cultuur

Ontdek de mooie pittoreske dorpjes vol historie en cultuur

De Friese meren

De Friese meren het watersportparadijs bij uitstek!

De elfsteden van Friesland

Ga op stedentrip en ontdek en beleef de Elfsteden

Aldegeaster Brekken

Een van de mooiste parels van Friesland nabij historische dorp Oudega

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing