Partners

Onze partners

Hieronder ziet u een overzicht van onze partners met wie we vanaf de start van Sail Events Friesland in goede samenwerking werken. Hieronder stellen we ze kort aan u voor. Via de link kunt u hun website bezoeken voor uitgebreidere informatie.

We kiezen ervoor om samen te werken met organisaties die onze passie en waarden delen. We geloven in partners voor een gezonde, inclusieve en duurzame samenleving. Uitgangspunt bij ieder partnership is het aangaan van een meerjaren verbintenis om elkaar optimaal te versterken.  We zijn trots om met onze partners samen te kunnen werken. Wij geloven in samen doen!

Filter

Workumer Jachtservice

Workumer Jachtservice BV is een full service watersportbedrijf voor nieuwbouw, service en onderhoud en staat bekend om het specialisme voor hoogwaardige afbouw en onderhoud van lemsteraken, custom built en aluminium jachten. Met een netwerk van gespecialiseerde bedrijven leveren wij maatwerk voor onze klanten vanuit onze goed geoutilleerde werven en haven te Workum. Samen met Sail Events Friesland kunt u vanuit Workum een dag(deel) komen genieten van het varen op de Friese meren, IJsselmeer of Waddenzee en dit is te combineren met een bezoekje aan ons bedrijf.

Mistral Int. Watersport

Sail Events Friesland is dealerlocator van Mistral Int. Watersport. Mistral Int. Watersport is dé internationale speler op het gebied van SUP, windsurfing en lifestyle producten.

Lankhorst Taselaar

Sail Events Friesland is distributeur van Talamex. Lankhorst Taselaar is een internationale groothandel van watersport gerelateerde producten. Vanuit het hoofdkantoor in Heerenveen en het filiaal in Rheine (DE) levert het bedrijf meer dan 15.000 verschillende producten aan watersport gerelateerde bedrijven in heel Europa.

Rondvaart Woudsend

Historisch vaartocht met schipper over de Friese meren! Laat u verrassen, kom naar Woudsend en maak een vaartocht aan boord van onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan! Vanaf maart tot en met oktober kunt u met minimaal 2 tot maximaal 6 personen tijdens onze rondvaarten vanaf het water genieten van de prachtige omgeving van Súdwest-Fryslân.

Omke Jan

Omke Jan is een ‘boergondische’ ontmoetingsplek in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven. Alles komt samen in een moderne herberg onder het dak van een authentieke Friese stolpboerderij, eigentijds verbouwd en ingericht doorontwerper Piet Hein Eek. Eten dat herkenbaar is, bereid met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boer uit de omgeving. De seizoenen bepalen wat de boeren leveren en dat is wat Omke Jan op tafel zet. Oprecht en knetterlekker!