Partners

Onze partners

Hieronder ziet u een overzicht van onze partners met wie we vanaf de start van Sail Events Friesland in goede samenwerking werken.

Hieronder stellen we ze kort aan u voor. Via de link kunt u hun website bezoeken voor uitgebreidere informatie.

We kiezen ervoor om samen te werken met organisaties die onze passie en waarden delen. We geloven in partners voor een gezonde, inclusieve en duurzame samenleving.

Uitgangspunt bij ieder partnership is het aangaan van een meerjaren verbintenis om elkaar optimaal te versterken.  We zijn trots om met onze partners samen te kunnen werken. Wij geloven in samen doen!

Filter

Rondvaart Woudsend

Historisch vaartocht met schipper over de Friese meren! Laat u verrassen, kom naar Woudsend en maak een vaartocht aan boord van onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan! Vanaf maart tot en met oktober kunt u met minimaal 2 tot maximaal 6 personen tijdens onze rondvaarten vanaf het water genieten van de prachtige omgeving van Súdwest-Fryslân.

Omke Jan

Omke Jan is een ‘boergondische’ ontmoetingsplek in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven. Alles komt samen in een moderne herberg onder het dak van een authentieke Friese stolpboerderij, eigentijds verbouwd en ingericht doorontwerper Piet Hein Eek. Eten dat herkenbaar is, bereid met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boer uit de omgeving. De seizoenen bepalen wat de boeren leveren en dat is wat Omke Jan op tafel zet. Oprecht en knetterlekker!