Meer zakelijk

Zakelijk zeilen: belevingen op het Friese water

Wil je een keer een andere bedrijfsactiviteit dan simpel dineren? Ontdek dan de zakelijk zeilen belevingen die Sail Events Friesland te bieden heeft! De activiteiten vinden plaats op onze prachtige Lemsteraak de “Blaauwe Walvisch”, en zijn geschikt tot 13 personen. Op onze Lemsteraak ontdek je hoe mooi het waterrijke Friesland kan zijn met zakelijk zeilen.

Van bedrijfsuitjes tot bijzonder vergaderen

We bieden een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, relatiedagen, teambuilding en bijzonder vergaderen. Dit doen wij voor kleine en grote groepen met onder andere catering, video, fotografie, branding of een compleet programma. Dit alles gebeurt op onze Lemsteraak “de Blaauwe Walvisch” die van alle comfort is voorzien. Samen zeilen we langs de mooiste locaties van Friesland.

De voordelen van een andere vergaderlocatie

Wat is nu mooier dan een paar uur lang vertoeven op de prachtige wateren van Friesland? Het is weer eens wat anders dan de hele dag op kantoor. Het voordeel van werken of vergaderen op een andere locatie, is het feit dat inspiratie, focus en een betere (werk)sfeer veel meer aanwezig zullen zijn. Tel dit alles bij elkaar op en je hebt een perfect recept om de relatie met je collega’s of zakenpartners te laten groeien.

Bijzonder vergaderen of werken

Werken aan boord van de Lemsteraak is natuurlijk anders dan op een gewoon kantoor. Toch kun je al het werk doen dat je op een normale vergaderlocatie ook zou doen. De Lemsteraak maakt het juíst een hele inspirerende manier van vergaderen of presenteren. Ook is ons schip een unieke locatie voor workshops, gastsprekers en ontmoetingen met zakenpartners. De stijl en sfeer van de Lemsteraak is zó uniek, dat deze nergens mee te vergelijken is. Kom je het zelf eens uitproberen?

Bekijk onze zakelijk zeilen belevingen

Wil je even helemaal ontsnappen aan de alledaagse werkzaamheden en de saaie kantoorruimtes? Prikkel je zintuigen en beleef de beste zakelijk zeilen belevingen van Friesland! Vorstelijk zeilen op een Lemsteraak of vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie op of aan het water: voor zakelijk zeilen moet je bij Sail Events Friesland zijn. Wij hebben een divers aanbod van arrangementen op of aan het water. De waterrijke omgeving laat inspiratie en creativiteit weer rijkelijk stromen.

Filter

Heerlijke zeildag op de Lemsteraak met bedrijfsbezoek aan Workumer Jachtservice

Heb je ook zo’n zin om eropuit te gaan met je collega’s of zakenpartners? Beleef dan nu een heerlijke zeildag met een bedrijfsbezoek aan de Workumer Jachtservice.

Vanaf €169,00 p.p.

Boottocht Friese meren met ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Stap aan boord op Lemsteraak de Blaauwe Walvisch tijdens de boottocht op de Friese meren en ervaar de stilte in de ochtendzon.

Vanaf €97,- p.p.

Onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland? Ga met je team het water op! Ervaar vrijheid, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht.

Vanaf €85,00 p.p.

Een dag vergaderen en zeilen op de Friese meren

Ben je klaar met de doorsnee kantoordag en wil je wel eens wat anders? Combineer dan een werkdag met vergaderen én zeilen op de Friese meren! Een mooier uitzicht is er niet.

Vanaf €169,00 p.p.

Vorstelijk zeilen en vergaderen op maat

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Boek deze zakelijke beleving en kom terecht op de prachtige Lemsteraak van Sail Events Friesland.

Vanaf €169,- p.p.

Een onvergetelijke relatiedag met je zakenrelaties

Nodig je zakenrelaties uit voor een verrassende en onvergetelijke relatiedag bij Sail Events Friesland! Wij bieden op onze Lemsteraak een bijzondere ervaring die tot in de puntjes verzorgd is.

Vanaf €169,- p.p.

Business & Directie meeting

Exclusief & Luxueus

Vorstelijk zeilen

Comfort & Veiligheid

Zeiltocht op maat samenstellen?

Naast de arrangementen die we standaard aanbieden, kun je ook zelf een arrangement samenstellen. De arrangementen die wij aanbieden willen we samen met jou helemaal op maat maken. Denk aan een compleet programma geheel naar de wensen van jou en je vrienden of familie. Sail Events Friesland doet er alles aan om jou een onvergetelijk groepsuitje of familiedag in Friesland te bezorgen!

Hoe klanten ons beleven

Beoordelingen van onze gasten zijn belangrijk voor ons. We zijn dan ook trots op onze prestaties. Vanaf de start van Sail Events Friesland vragen we aan al onze gasten om een beoordeling en reactie achter te laten. Deze worden onbewerkt op de site geplaatst. 

Wat hebben wij genoten van de prachtige Lemsteraak “De Blaauwe Walvisch”, een goed onderhouden schip. Ons gezelschap is gastvrij ontvangen door Cyrus en Patricia en de catering aan boord was geweldig. We hebben een hele mooie tocht gemaakt over het Heegermeer met goed weer 😊 Wij kunnen het een ieder aanraden om hier een boottocht te boeken.

Gemeente Súdwest-Fryslân

Wat een prachtige zeildag hebben wij gehad! Alles klopte. Op de prachtige 'Blaauwe Walvisch' hadden we met collega's een heel ontspannen en gezellige dag. Met Cyrus als schipper, die boeiend kon vertellen over het schip en altijd bereid was om vragen te beantwoorden, en dan ook nog het roer durfde over te dragen aan collega's van onze GGD! En met Patricia als gastvrouw die de hartelijkheid zelve is en die ons onvermoeibaar voorzag van drankjes en overheerlijke hapjes. En die tussendoor ook nog foto's maakte en bijsprong op de momenten dat Cyrus dat vroeg. Cyrus en Patricia, jullie zijn toppers, veel dank voor deze onvergetelijke dag! Hartelijke groet, Wenda Bos

GGD Gooi en Vechtstreek

Wat hebben wij een onvergetelijke middag gehad tijdens de zeiltocht met Sail Events Friesland. Cyrus & Patricia hebben echt voor een middag volop beleving gezorgd waarin we actief konden zeilen en werden verzorgd met heerlijk eten! Een dag om niet snel te vergeten en waar we het als collega’s nog vaak onderling met elkaar over hebben. Nogmaals heel erg bedankt.

Quoratio Groep

Wat hebben wij een ontzettend mooie dag gehad! Schipper Cyrus en zijn vrouw Patricia doen er alles aan om de dag helemaal naar wens in te richten. Kennis van zaken maar ook super gezellig. Daarnaast was ook de catering aan boord tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader dus!

Dorhout Advocaten

Wat een leuke middag hebben wij gehad. Eens een keer iets anders dan op kantoor zitten met de collega’s. Voor ons, onervaren zeilers, was dit een prachtige relaxte middag. De schipper gaf enthousiast uitleg over het zeilen en de gastvrouw bracht ons lekkere hapjes en drankjes aan boord. Iedereen voorzien van een kleurtje werden we ’s avonds voor de deur van het restaurant ‘Omke Jan’ in Woudsend afgezet. Nogmaals bedankt voor de leuke middag.

De Jager Financieel BV te Harlingen

Staat uw arrangement er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Beleef een heerlijke zeildag op Lemsteraak en ervaar een unieke belevenis in Friesland!

Bijzondere vergaderlocaties aan het water

Bekijk hier de bijzondere en inspirerende vergaderlocaties aan het water die wij onder andere samen met onze partners hebben samengesteld.

Omke Jan

Omke Jan is een bourgondische ontmoetingsplek aan het water in Woudsend. Geniet van lekker eten, slapen, drinken en beleven.

Het Theehuis

Het Theehuis bevindt zich aan de oevers van het Pikmeer in Grou. Dit is bij uitstek het mooiste plekje van Friesland!

De Enkhuizer Visafslag

De Enkhuizer Visafslag is dé culinaire hotspot van Enkhuizen met prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Voor anker in Friesland

Lig voor anker in Friesland en geniet van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht en de wind door je haren.

Omke Jan

Boergondische ontmoetingsplek aan het water in Woudsend, waar je kunt eten, slapen, drinken en beleven.

Het Theehuis

Het Theehuis, aan de oevers van het Pikmeer in Grou. Het mooiste plekje van Friesland!

De Enkhuizer Visafslag

De culinaire hotspot van Enkhuizen met prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Voor anker in Friesland

Voor anker en genieten van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht en de wind door je haren.

Veel tevreden klanten gingen je al voor!