Avond Rondvaart Woudsend met schipper

Avond Rondvaart Woudsend met schipper

Kom gezellig borrelen tijdens een rondvaart over de Friese meren en langs unieke steden en pittoreske dorpen in Zuidwest-Friesland aan boord van onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan! Sail Events Friesland organiseert iedere avond van maart tot en met oktober de Avond Rondvaart Woudsend! Leun achterover en ontspan terwijl wij u ’s avonds al het moois laten zien dat Friesland te bieden heeft.

Een rondvaart in de avond is een heel andere beleving

Terwijl de zon langzaam ondergaat, onder het genot van een hapje en drankje, varen over de Friese meren en langs unieke steden en pittoreske dorpen in Zuidwest- Friesland. De zonsondergang is een mooi, bijzonder en uniek fenomeen. Geen enkele zonsondergang is namelijk hetzelfde. Het seizoen, de wind, de temperatuur, het aantal zonuren en de locatie maken dat iedere keer weer in andere omstandigheden gevaren wordt. Dit maakt de avond rondvaart uniek voor dat moment! U zult merken dat de natuur helemaal tot rust komt naarmate de avond valt en wij het water voor ons zelf hebben. In de prachtige natuur van Friesland varen wij langs mooie eilandjes waar veel bijzondere flora en fauna voorkomen en gaan hopelijk een mooie zonsondergang tegemoet.

Hoe ziet het programma op eruit?

  • 18.30 Ontvangst in de haven van Woudsend
  • 18.40 Na het welkomstwoord en routebespreking door schipper Cyrus gooien we in het dorpje Woudsend de trossen los en varen we de over Friese vaarten en meren langs unieke steden en pittoreske dorpen in Zuidwest-Friesland.
  • Tijdens de vaartocht zal het niet ontbreken aan verschillende drankjes. Die kunnen op ieder moment besteld worden, welke na afloop middels een betaalverzoek betaald kunnen worden.
  • 20.20 Terugkomst in de haven van Woudsend, onder het genot van ons ‘aanleggertje’, praten aan boord nog even na over de belevenissen van de avond.
  • 20.30 Afsluiten
  • Optioneel: Borrelen aan boord

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vertrek:
18.30
Tijdsduur:
2 uren
Kosten:
25,-
Checklist kleding:
  • Schoeisel: Gympen
  • Kleding: Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw