Avond zeiltocht: meer genieten van de zonsondergang

Zonsondergang: geniet van een prachtige avond zeiltocht

De zonsondergang is een mooi, bijzonder en uniek fenomeen. Geen enkele zonsondergang is namelijk hetzelfde. Boek je bij Sail Events Friesland een avond zeiltocht om samen met je vrienden of familie te doen? Dan kom je op onze prachtige Lemsteraak de Blaauwe Walvisch terecht. We kunnen je garanderen dat je een unieke ervaring tegemoet gaat.

Zelf zeilen tijdens de zonsondergang

Alles wat tijdens de avond zeiltocht gebeurt, bepaalt zeker niet alleen de schipper. Ook jij kan er een kleine bijdrage aan leveren. Wil je uitleg over hoe er gezeild wordt met een Lemsteraak of wil je zelf een klein stukje zeilen tijdens de zonsondergang? Dan kan dat! We leren iedereen die bij ons aan boord komt een klein beetje over het zeilen op een prachtig groot zeiljacht. Heb je hier geen interesse in, dan kun je uiteraard ook lekker ontspannen. Alles wordt bestuurd door de schipper en de bemanning zelf, dus je hoeft niets te doen als je dat niet wilt. Maar de mogelijkheid is er wel.

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de avond zeiltocht van de zonsondergang een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de zeiltocht kunnen wij een koffietafel, proeverij, borrel, diner of barbecue verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al jouw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden over catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan denken wij graag met je mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Hoe ziet het programma eruit?

  • 18.00 Ontvangst aan boord met koffie en thee
  • 18.15 Inschepen en uitleg door onze schipper
  • 18:30 Afvaart: 2,5 uur durende avondtocht over de Friese meren
  • 20:45 Terugkomst in de haven
  • 21:00 Afsluiting

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.

Vertrek:
18.00
Tijdsduur:
3 uur
Kosten:
63,75
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack
  • Eventueel badkleding en badhanddoek

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad