Boottocht Friese meren met ontbijt

Boottocht Friese meren inclusief ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dan is het toch fijn om er eens extra van te genieten? Dat kan met onze boottocht met ontbijt op de Friese meren! Stap aan boord op Lemsteraak de Blaauwe Walvisch tijdens de boottocht Friese meren en ervaar de stilte van het water in de heerlijke ochtendzon. Geniet van een kakelvers ontbijt, het geluid van de vroege vogels, de nevel over het meer of een prachtige zonsopkomst. De boottocht Friese meren is de ideale start van je dag!

Ontbijttocht is uniek en spannend

Geen ochtend is gelijk, dat maakt de ontbijttocht iedere keer weer uniek en spannend! Het seizoen, de wind, de temperatuur, het aantal zonuren en de locatie zorgen ervoor dat er iedere keer weer in andere omstandigheden gevaren wordt. Met een kopje verse koffie in de hand kun je met jouw gezelschap genieten van het uitzicht op de Friese meren. En dat op een prachtige Lemsteraak.

Catering aan boord

Sail Events Friesland heeft tijdens de boottocht Friese meren een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Tijdens of na de ontbijttocht kunnen wij een koffietafel, lunch, proeverij of borrel voor je verzorgen. Het bestellen hiervan gaat heel eenvoudig via ons offerteformulier. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Op basis hiervan denken wij graag met je mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

 

Hoe ziet het programma eruit?

  • 8.00 Inschepen
  • 8.05 Ontvangst aan boord met koffie en thee
  • 8.15 Welkomstwoord en routebespreking door onze Friese schipper. Na het welkomstwoord gooien we in het dorpje Woudsend de trossen los en varen we richting de Friese meren.
  • 9.00 Tijdens de zeiltocht kunnen jullie genieten van een luxe, biologisch en kakelvers ontbijt aan boord. Dit met de smaak van typisch Friese streekproducten. We serveren luxe sandwiches, lekkernijen en er is keuze uit verschillende dranken.
  • 11.40 Zo richting het einde van jullie zeildag worden de zeilen opgedoekt en praten we in de kuip van de aak nog even na met elkaar over de belevenissen van de ochtend.
  • 11.45 Terugkomst in de haven
  • 12.00 Afsluiting boottocht Friese meren

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.

Vertrek:
8.00
Tijdsduur:
4 uren
Kosten:
97,-
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack
  • Het schip is een kwartier voor afvaart geopend

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw