Een onvergetelijke relatiedag met je zakenrelaties

Relatiedag op unieke locatie

Soms zijn er relatiedagen waarop je jouw zakenrelatie(s) niet op een saai kantoor wil uitnodigen. Bijvoorbeeld omdat jullie wat te vieren hebben, zoals een werkjubileum of een nieuwe samenwerking. Of om gewoon de dagelijkse omgeving eens in te ruilen voor iets unieks en inspirerend. Beleef samen een onvergetelijke relatiedag op Lemsteraak de ‘Blaauwe Walvisch’ van Sail Events Friesland!

Schip voor meerdere personen

Het schip is zeer comfortabel om met een groep tot 13 personen een onvergetelijke relatiedag te combineren met het waterrijke Friesland. De omgeving zal inspireren en aan boord zal een uitstekende sfeer ontstaan voor het bouwen aan de zakenrelaties. Wanneer het weer niet optimaal is om buiten te zijn, kan de groep binnen in de ruime kajuit van het schip verblijven.

Relatiedag als prachtige watersportervaring

Gaan jullie bij ons een onvergetelijke relatiedag boeken? Als eerste maakt onze professionele en gastvrije bemanning jullie wegwijs aan boord. Ook mag je het schip even besturen onder leiding van de bemanning. Dit zorgt direct voor een informele sfeer. Verder zijn al jullie wensen mogelijk. Tijdens een relatiedag aan boord van de Lemsteraak leer je jouw zakenrelaties op een andere maar leuke manier kennen.

Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. Een dag aan boord zullen jullie niet snel vergeten! Enthousiast geworden en wil je meer informatie om de mogelijkheden te bespreken? Vraag dan een offerte aan!

Catering aan boord

De catering kunnen we op maat voor je organiseren. De koeling is geschikt voor het eten en drinken aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Veel is mogelijk: biologisch, voeding uit de regio, vegetarisch, vlees, vis, kleine hapjes, een dinerportie of een combinatie. Ook qua gang is alles mogelijk. Voor, tijdens of na de relatiedag op het schip kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, diner of barbecue verzorgen.

 

Hoe ziet het programma eruit?

  • Het programma voor deze relatiedag stellen we in goed overleg met jullie samen.

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.

Vertrek:
Tijdsduur:
8
Kosten:
169,-
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw