Familie uitje: heerlijke zeildag op de Lemsteraak

Familie uitje op de wateren van Friesland

Ben je op zoek naar een leuk familie uitje in Friesland om te doen met jouw gezin of familie? Ga lekker de Friese wateren op met Sail Events Friesland! Bij ons staat genieten en een fijne ambiance voorop. En laat dat nou net aanwezig zijn op onze prachtige Lemsteraak de Blaauwe Walvisch.

Tijdens het familie uitje van Sail Events Friesland ga je samen met je familie een ochtend, middag, avond of een dag het water op in Friesland. Op onze Lemsteraak de Blaauwe Walvisch geniet je op het water van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht. Het familie uitje op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring voor jong en oud!

Zelf even varen tijdens het familie uitje

Wil je zelf ook even zeilen tijdens het familie uitje in Friesland? Dan kan dat! We maken iedereen die aan boord komt een klein beetje wegwijs in de wereld van het zeilen op een prachtig groot zeiljacht. Alle zeil- en vaarprincipes gelden op ieder schip. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je een Lemsteraak van bijna 15 meter hebt gezeild? Met mooi weer kan een frisse duik in het Friese water ook erg verkwikkend zijn. Natuurlijk mag je ook gewoon ontspannen. Het schip wordt bestuurd door de schipper en bemanning zelf. Helpen en meedoen mag dus, maar hoeft zeker niet.

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na het familie uitje kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, diner of barbecue verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al je wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan denken wij graag met je mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Hoe ziet het programma eruit?

  • 9.00 - 13.00
  • 13.30 - 17.30
  • 17.00 - 21.00
  • 10.00 - 17.00

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.

Vertrek:
9.00 - 13.00
Tijdsduur:
4
Kosten:
85,00
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw