Heerlijk dagje zeilen op de Lemsteraak

Ga lekker een dagje zeilen in Friesland

Wil je een unieke familiedag of werkdag beleven op de prachtige Friese meren? En wil je dat beleven op een prachtig schip? Ga dan met Sail Events Friesland een heerlijk dagje zeilen op Lemsteraak de Blaauwe Walvisch. Wij garanderen een unieke en optimale beleving op de mooie wateren in Friesland.

Een dagje zeilen is altijd een unieke beleving

Een dagje zeilen tijdens de familiedag of werkdag in Friesland biedt een prachtige kans om actief mee te zeilen of om te ontspannen. Het is altijd een verrassing wat er komen gaat. Het is van tevoren namelijk niet te voorspellen of het water kabbelt of dat er flinke golven staan. Gelukkig kan de bemanning van de Lemsteraak ieder weertype aan. Onder alle omstandigheden ervaar je kwaliteit, comfort en een unieke beleving.

Lunch tijdens het dagje zeilen op de Lemsteraak

Binnenin de kombuis van de Lemsteraak is er aandacht voor de smaak van typisch Friese streekproducten. Deze worden verwerkt in een prachtige biologische lunch. Tijdens het dagje zeilen zal de lunch bij mooi weer aan dek geserveerd worden en bij minder weer in de ruime salon. Je kunt dan lekker aanschuiven aan tafel in de salon van het schip. Je zal de ruimte en luxe van de Lemsteraak daar ervaren.

Catering op maat

Sail Events Friesland biedt tijdens het dagje zeilen een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de dagtocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, barbecue of diner voor je verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al jouw wensen te voldoen tijdens het dagje zeilen.

Hoe ziet het programma eruit?

 • 9.30 Ontvangst aan boord met koffie/thee en oranjekoek (Fries gebak)
 • 9.45 Inschepen en uitleg door onze Friese schipper
 • 9.50 Afvaart over de Friese meren en vaarten
 • 12.30 We meren af in een dorpje, stadje of aan een eilandje. Dan kun je genieten van een luxe lunch met Friese streekproducten.
 • 13.30 Afvaart over de Friese meren en vaarten
 • 16.30 Terugkomt in de haven
 • 16.40 De zeilen worden opgedoekt. Onder het genot van een Berenburg en lekkere hapjes praat je in de ruime kuip van de Lemsteraak nog even na met de schipper over de belevenissen van de dag.
 • 17.00 Afsluiting van het dagje zeilen
 • 17.30 Diner/barbecue (optioneel)

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.

Vertrek:
9.30
Tijdsduur:
8 uur
Kosten:
169,00
Checklist kleding:
 • Gympen
 • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad