Onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland

Actief bedrijfsuitje Friesland

Op zoek naar een onvergetelijk en actief bedrijfsuitje in Friesland? Ga lekker met de hele groep het water op en ontdek het waterrijke Friesland! Het personeelsuitje vindt plaats op de Lemsteraak de Blaauwe Walvisch van Sail Events Friesland. Geniet samen met je team van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht.

Zelf varen op Lemsteraak tijdens personeelsuitje Friesland

Wil je actief meedoen aan het varen van het schip tijdens het bedrijfsuitje in Friesland? Dan kan dat! Samen met de schipper van Sail Events Friesland kun je een klein stukje varen of op een andere manier helpen. Zo kun je zien hoe zeilen op een prachtig groot zeiljacht gaat. Een uniek en actief bedrijfsuitje! Tenminste, als je dat wilt. Je hoeft niet actief mee te doen met het personeelsuitje in Friesland. Alles wordt bestuurd door de schipper en bemanning zelf. Is het mooi weer? Dan kun je ook een frisse duik nemen in het Friese water. Kortom, zeilen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland als bedrijfsuitje is een prachtige watersportervaring!

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens de zeiltocht een uitstekende catering service aan boord. In samenwerking met lokale ondernemers hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Willen jullie een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, diner of barbecue op de dag van het bedrijfsuitje in Friesland? Alle wensen zijn mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Op basis hiervan denken wij graag met jullie mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

 

Hoe ziet het programma eruit?

  • 12.30 Genieten van een luxe lunch gemaakt van biologische streekproducten (optioneel)
  • 13.30 Ontvangst aan boord met koffie/thee
  • 13.45 Inschepen en uitleg door onze schipper
  • 14.00 Afvaart zeiltocht over de Friese meren
  • 15.00 Borrel aan boord (optioneel)
  • 17.15 Terugkomst in de haven
  • 17.30 Afsluiting bedrijfsuitje Friesland
  • 18.00 Barbecue/diner/buffet in het havenrestaurant (optioneel)

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.

Vertrek:
12.30
Tijdsduur:
4 uur
Kosten:
85,00
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad