Rondvaart met schipper

Laat u verrassen, kom naar Woudsend en maak een vaartocht aan boord van onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan! Het is mogelijk een vaartocht te boeken waarbij u op elk gewenst moment van de dag of avond zo kunt opstappen.

Vanaf maart tot en met oktober kunt u met minimaal 2 tot maximaal 6 personen tijdens onze rondvaarten vanaf het water genieten van de prachtige omgeving van Súdwest-Fryslân. Wij bieden tijdens de vaartocht een uitstekende catering service aan. Ook hebben wij in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen voor kleine groepen samengesteld.

Sail Events Friesland biedt tijdens uw rondvaart een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de rondvaart kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel of diner verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.

Hoe ziet het programma op eruit?

  • Afhankelijk van het moment van opstappen en afstappen

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vertrek:
Tijdsduur:
Minimaal 3 uren en maximaal 7 uren
Kosten:
31,25 (v.a.)
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw