SUP board huren

Er is geen betere plek om de watersport te beoefenen dan in Friesland! Suppen is momenteel de snelst groeiende watersport van dit moment. Zodra het zonnetje eindelijk doorbreekt, gaan we het liefste direct het water op! Steeds meer mensen stappen op een sup. Logisch, want het is een laagdrempelige manier om actief op het water te zijn, of juist om te ontspannen.

Suppen bij Sail Events Friesland in Woudsend is voor iedereen!

Suppen bij Sail Events Friesland is dé leukste manier om het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren van Zuid West Friesland vanaf het water te ontdekken.  Tijdens het suppen, pedellen door de mooie vaarten aan de Elfstedenroutetocht rondom het pittoreske dorp Woudsend en de Friese meren. Door onze ervaring op het water weten wij als geen ander wat suppen echt inhoudt. Suppen vanuit het centrum van Woudsend (met gratis parkeergelegenheid) van waar je een hele leuke ronde door Woudsend met een uitstapje naar de Friese meren kan suppen. Wij staan garant voor een leerzame, veilige maar bovenal gezellige sup-ervaring! En.. wij zijn het hele jaar geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, hoe leuk is dat?!

SUP board huren

Kun je nog niet suppen? Geen probleem! Ook als je net begint, is suppen in Friesland een fijne watersport. Je krijgt eerst een uitleg van onze SUP instructeur. Begrijp je alles? Dan kan het SUP avontuur beginnen. Ervaar zelf wat suppen in Friesland met je doet! Je staat op een groot sup board en je beweegt je voort met een speciale peddel. Heb je focus en een goede balans? Dan gaat het je zeker lukken. Juist voor de beginnende watersporter is suppen een goede sport om mee te starten. Buiten in de natuur zijn, frisse lucht inademen, je geest ontspannen en tegelijkertijd fit worden. Wie wil dat nu niet!?

Hoe ziet het programma eruit?

  • 8.00 Iedere dag vanaf 8.00 uur kun je bij ons je SUP board huren. Last minute een sup huren? Bel of app ons gerust, wij doen ons best je van dienst te zijn!

Algemene informatie

Een SUP Board huren voor 1,5 uur kost bij ons €17,50. Ieder uur daarna is €10,- Voordat je het water op gaat krijg je een uitgebreide instructie op de kant zodat we je de basis van het suppen kunnen meegeven, je vragen kunnen beantwoorden en de veiligheidsregels voor op het water kunnen vertellen. Plezier en veiligheid staan bij ons voorop dus daar nemen we graag even de tijd voor. Voor iedere vraag of informatie over kun je natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord via: 06-23284719 of stuur een mailtje naar: info@saileventsfriesland.nl

Suppen is een echte aanrader als begin of afsluiter van een weekeindje weg, familieweekeind, personeelsuitje, bijeenkomst, vergadering of teambuilding. Combineer het suppen met een ontbijt, koffietafel,  lunch, borrel, high tea, picknick, proeverij of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een andere activiteit van Sail Events Friesland.

Vertrek:
8.00
Tijdsduur:
1,5 uur
Kosten:
17,50
Checklist kleding:
  • Kleding tijdens het suppen: sneldrogende kleding, bijvoorbeeld een sportlegging, surfshort met een shirt/vestje en eventueel een windjack
  • Schoeisel tijdens het suppen: we suppen op blote voeten
  • Neem voor de zekerheid droge kleding en een handdoek mee
  • Parkeren: Lynbaen 15, 8551 NW Woudsend, achter de SPAR
  • Wc’s en douches: In het centrum van het dorp Woudsend, vlakbij de Hellingbrêge in Woudsend
  • Start SUPPEN: In de kom van de haven van Woudsend: Lynbaen 15, 8551 NW Woudsend, achter de SPAR

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw