Varen in Friesland: time to relax tijdens de namiddagtocht!

Ontspannen varen in Friesland

Wil je varen in Friesland en ontspannen na een dag werken? Of wil je gewoon genieten van de schoonheid van de Friese meren? Stap dan aan boord voor onze namiddagtocht! Op Lemsteraak de Blaauwe Walvisch van Sail Events Friesland gaan we varen in Friesland. Geniet op het water van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht. De namiddagtocht van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring voor jong en oud!

Zelf een stukje varen in Friesland

Wil je zelf ook even zeilen tijdens het varen in Friesland? Dan kan dat! We maken iedereen die aan boord komt een klein beetje wegwijs in de wereld van het zeilen op een prachtig groot zeiljacht. Hoewel alle zeil- en vaarprincipes op ieder schip gelden, is het wel uniek om te kunnen zeggen dat je een Lemsteraak van bijna 15 meter hebt gezeild. Natuurlijk mag je ook gewoon relaxen op het schip zonder de handen uit de mouwen te steken. Alles wordt bestuurd door de schipper en bemanning zelf. Kortom: helpen en meedoen mag, maar het hoeft zeker niet.

Catering op maat aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens het varen in Friesland een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na het varen in Friesland kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, diner of barbecue verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al jouw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan denken wij graag met je mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Hoe ziet het programma eruit?

  • 16.00 Ontvangst aan boord met koffie en thee
  • 16.15 Inschepen en uitleg door onze schipper
  • 16.30 Afvaart: 2,5 uur durende namiddagtocht over de Friese meren
  • 18.45 Terugkomst in de haven
  • 19.00 Afsluiting
  • 19.15 Diner in Woudsend (optioneel)

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.

Vertrek:
16.00
Tijdsduur:
3
Kosten:
63,75
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw