Vorstelijk zeilen en vergaderen op maat

Zeilen en vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Combineer dan vergaderen en zeilen op de Friese meren! Boek deze zakelijke beleving en kom terecht op de prachtige Lemsteraak de Blaauwe Walvisch van Sail Events Friesland. Het schip is zeer comfortabel om met een groep tot 13 personen allerlei zakelijke activiteiten te combineren met het waterrijke Friesland.

Voordelen van een inspirerende vergaderlocatie

Het voordeel van zeilen en vergaderen op zo’n inspirerende vergaderlocatie? Er ontstaat een uitstekende sfeer voor het bouwen aan de relatie tussen de mensen binnen je bedrijf of je zakenpartners. Daarnaast kun je hetzelfde werk doen als dat je op een normale vergaderlocatie zou doen. Maar dit bijzondere schip maakt het nu juist een hele unieke locatie om te vergaderen, presenteren, workshops te houden, een gastspreker te ontvangen of met je business partner af te spreken. De Lemsteraak is qua look and feel een unieke vergaderlocatie.

Faciliteiten op de Lemsteraak

De kuip van het schip is groot. Dat maakt dat er makkelijk 12 mensen ruim kunnen zitten en zich comfortabel kunnen bewegen aan boord. Wanneer het weer niet optimaal is om buiten te zijn, kan de groep binnen in de ruime kajuit (salon) van het schip verblijven. Er kan vergaderd worden en er kunnen presentaties worden gegeven. Er is permanent Wi-Fi, een beamer en een 220 volt aansluiting. Dit maakt dat alles net zoals op kantoor mogelijk is.

Catering aan boord

Zin in ontbijt, lunch, borrel of diner op de inspirerende vergaderlocatie? Sail Events Friesland kan de catering op maat voor jullie maken. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Veel is hierbij mogelijk: biologisch, voeding uit de regio, vegetarisch, vlees, vis, kleine hapjes, een dinerportie of een combinatie. In overleg met elkaar zorgen we voor een eigentijdse en ideale bediening van het eten en drinken zoals jullie dat wensen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Op basis hiervan denken wij graag met je mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

 

Hoe ziet het programma eruit?

  • Het programma voor deze dag stellen we in goed overleg met jullie samen.

Sfeerimpressie

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.

Vertrek:
Tijdsduur:
8 uur
Kosten:
169,-
Checklist kleding:
  • Gympen
  • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad