Heerlijke zeildag op de Lemsteraak met bedrijfsbezoek aan Workumer Jachtservice

Meer beleving op de Friese wateren

Sail Events Friesland biedt unieke belevingen op of aan het water. Het aanbod is veelzijdig, maar de belevingen hebben één ding gemeen: zeilen in Friesland staat voorop! Voor onze zeildagen werken wij dit seizoen samen met de Workumer Jachtservice. Zij zijn specialist in de mooiste Lemsteraken van Friesland. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat jij en je collega’s een prachtige dag zeilen in Friesland beleven op onze eigen Lemsteraak de Blaauwe Walvisch. Uiteraard is deze door de Workumer Jachtservice uitstekend onderhouden.

Op onze Lemsteraak bieden wij verschillende arrangementen en evenementen. Je kan kiezen uit een deel van de dag of uit een gehele dag zeilen in Friesland. Friesland heeft prachtige wateren en meren, zoals de Friese meren, het IJsselmeer en de Waddenzee. Je kan kiezen waar je naartoe zou willen. Voor grotere groepen bedienen we jullie ook vanaf meerdere Lemsteraken met een mooi arrangement.

Samenwerking met Workumer Jachtservice

De mogelijkheden zijn er weer volop om elkaar te ontmoeten. Waar kan dat nu beter dan tijdens een prachtige zeilbeleving, op het Friese water én met een Lemsteraak? Sail Events Friesland ziet het iedere keer weer als uitdaging om iedere klant een unieke beleving te geven. De combinatie van een zeildag met een bedrijfsbezoek aan de Workumer Jachtservice is hier de uitgelezen manier voor. Je kan zien hoe een Lemsteraak gebouwd wordt, hoe het onderhoudsproces verloopt en hoe er met veel vakmanschap omgegaan wordt met de bijna 100 prachtige Lemsteraken. Bij de Workumer Jachtservice kan iedereen terecht die geïnteresseerd is in Lemsteraken en de watersportbeleving op een aak.

Zeiltocht op maat samenstellen?

Voor ons en onze partner Workumer Jachtservice is het heel belangrijk dat je als afnemer van een speciaal samengesteld arrangement geniet van een unieke zeildag in Friesland. Doe dit bijvoorbeeld samen met klanten, collega’s of zakelijke relaties. Het ontzorgen van jullie vaarplezier op een Lemsteraak loopt als een rode draad door onze dienstverlening. De bedrijfsfilosofie van de Workumer Jachtservice en Sail Events Friesland zijn gelijk aan elkaar: We zijn beide service gericht, persoonlijk en betrokken bij alles wat jou beweegt ten aanzien van watersport op Lemsteraken. De uitdaging het beste uit deze prachtige schepen te halen is voor ons en voor Workumer Jachtservice een groot plezier.

Catering aan boord

Sail Events Friesland biedt tijdens het zeilen in Friesland een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Tijdens of na de zeiltocht kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij of borrel, diner of (Green Egg) barbecue voor jullie verzorgen. Het bestellen hiervan gaat heel eenvoudig via ons offerteformulier. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al jullie wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden over catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan denken wij graag met je mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Privé kok aan boord

Wil je echt even uitpakken of heb je iets speciaals te vieren? Met onze privé kok aan boord verzorgen wij graag een ultieme culinaire beleving voor jou en je gezelschap om nooit te vergeten!

 

Hoe ziet het programma eruit?

 • 9.30 Ontvangst aan boord met koffie/thee en oranjekoek (Fries gebak)
 • 9.45 Inschepen en uitleg door onze Friese schipper
 • 10.00 Bedrijfsbezoek aan Workumer Jachtservice
 • 11.30 Afvaart over de Friese meren en vaarten
 • 11.30 Tijdens de vaart zal het niet ontbreken aan verschillende drankjes. Die kunnen op ieder moment besteld worden.
 • 13.00 We meren af in een dorpje, stadje of aan een eilandje. Hier kunnen jullie genieten van een luxe lunch met Friese streekproducten.
 • 13.30 Na de lunch gaan we het schip weer in gang zetten met de vele vierkante meters zeil. Ieder die dat wil mag sturen of op een andere manier meehelpen met het zeilen van het schip.
 • 16.00 Borrelen aan boord (optioneel)
 • 16.40 Zo richting het einde van jullie zeildag worden de zeilen opgedoekt en onder het genot van ons ‘aanleggertje’, praten we al zeilend in de kuip van de Lemsteraak nog even na met elkaar over de belevenissen van de dag.
 • 17.00 Terugkomst in de haven
 • 17.15 Afsluiting
 • 17.30 Borrel/diner/barbecue (optioneel)

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten.
Vertrek:
9.30
Tijdsduur:
8 uur
Kosten:
169,00
Checklist kleding:
 • Gympen
 • Windjack

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw