Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Sup & Sail
Evenementenreeks Evenementenreeks: Sup & Sail

Sup & Sail

30 april 2023 van 10:00 tot 15:30

€72,50

Tip

SUP & Sail is een echte aanrader als begin of afsluiter van een familieweekeind, personeelsuitje, bijeenkomst, vergadering of teambuilding. Combineer SUP & Sail met een koffietafel, borrel, high tea, picknick of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een activiteit.

Gegevens

Datum:
30 april 2023
Tijd:
10:00 tot 15:30
Serie:
Kosten:
€72,50
Evenement Categorie:

Locatie

Woudsend
Woudsend,+ Google Maps

Sup & Sail

Sup & Sail: suppen en zeilen in Friesland

Het evenement SUP & Sail van Sail Events Friesland is een geweldige dagbesteding. Ga samen met vrienden, familie of collega’s heerlijk het water van Friesland op. Je gaat eerst fijn suppen en daarna ga je gezellig zeilen in Friesland op een prachtige Lemsteraak.

Suppen Friesland

Kun je nog niet suppen? Geen probleem! Ook als je net begint, is suppen in Friesland een fijne watersport. Je krijgt eerst een uitleg van onze SUP instructeur. Begrijp je alles? Dan kan het SUP avontuur beginnen.

Tijdens het suppen pedellen we door de mooie vaarten aan de Elfstedenroutetocht rondom het pittoreske dorp Woudsend. Ervaar zelf wat suppen in Friesland met je doet! Je staat op een groot sup board en je beweegt je voort met een speciale peddel. Heb je focus en een goede balans? Dan gaat het je zeker lukken. Juist voor jou als beginnende watersporter is suppen, vooral in Friesland, een goede sport om mee te starten.

Lunch aan de kade

Na het suppen halen we een heerlijke gezonde lunch aan de kade. Daarna stappen we over op onze luxueuze Lemsteraak de Blaauwe Walvisch voor een heerlijk rondje zeilen in Friesland op de prachtige Friese meren.

Zeilen in Friesland

Na het welkomstwoord van onze schipper gooien we in het dorpje Woudsend in Friesland de trossen los en zeilen we richting de Friese meren. Dit is het startsein van een mooie zeilmiddag. In de prachtige natuur van Friesland zeilen wij langs mooie eilandjes waar veel bijzondere flora en fauna voorkomen. We zijn rond 15.15 uur weer terug in de haven van Woudsend. Je stapt met een tevreden gevoel van boord en geniet ongetwijfeld nog na van het suppen en zeilen in Friesland op onze prachtige Lemsteraak.

Catering aan boord

Sail Events Friesland heeft tijdens de SUP & Sail een uitstekende catering service. Ook hebben wij in samenwerking met lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden over catering en eventuele dieetwensen aan boord. Wij denken graag met je mee. Na afloop van de SUP & Sail kan de catering door een betaalverzoek betaald worden.

Hoe ziet het programma op 30 april 2023 eruit?

 • 10.00 Ontvangst in de haven van Woudsend
 • 10.10 Uitleg van het programma onder het genot van versgemalen koffie of thee met wat lekkers
 • 10.30 Sup instructie
 • 10.45 Suppen
 • 11.30 Gezonde lunch aan de kade met verse en biologische streekproducten
 • 12.45 Inschepen en zeilen in Friesland over de Friese meren en vaarten
 • 13.30 Borrel aan boord (optioneel)
 • 15.15 Terugkomst in de haven van Woudsend
 • 15.30 Afsluiting van de SUP & Sail

Algemene informatie

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vertrek:
10.00
Tijdsduur:
5.5 uur
Kosten:
72,50
Checklist kleding:
 • Kleding tijdens het suppen: sneldrogende kleding, bijvoorbeeld een sportlegging, surfshort met een shirt/vestje en eventueel een windjack
 • Schoeisel tijdens het suppen: we suppen op blote voeten
 • Kleding tijdens het zeilen: windjack
 • Schoeisel tijdens het zeilen: gympen
 • Neem voor de zekerheid droge kleding en een handdoek mee
2023-04-30

Kom je er niet uit?

Twijfel je of heb je vragen over de reservering, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via onderstaande buttons:

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw