Met trots presenteren wij onze nieuwe website en bedrijfsfolder!

Op de nieuwe website en in onze nieuwe bedrijfsfolder folder hebben we gezorgd voor een frisse uitstraling met een nieuw design die goed aansluit bij onze identiteit. Anno 2022 is deze ook geheel ‘responsive’ gemaakt en geoptimaliseerd voor gebruik op desktop, tablet en mobiel. 

Wat kunt u verder verwachten? We hebben gekozen voor een heldere indeling waarbij twee kenmerkende doelgroepen van Sail Events Friesland centraal staan: de particuliere markt en de zakelijke markt.
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze arrangementen of onze evenementen? Laat uw gegevens achter op het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@saileventsfriesland.nl. Wij nemen graag contact met u op.

Over Sail Events Friesland
Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. We bieden op onze aak de ‘Blaauwe Walvisch’, die van alle comfort is voorzien, een veelzijdig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij organiseren op onze Lemsteraak een unieke beleving op of aan het water met uiteenlopende arrangementen die we ook graag aanpassen bij uw wensen.

Gerelateerde blogs

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw