Huur jouw supboard bij Sail Events Friesland!

Er is geen betere plek om de watersport te beoefenen dan in Friesland! Daarom biedt Sail Events Friesland naast het zeilen op onze lemsteraak ook suppen aan. Suppen is momenteel de snelst groeiende watersport van dit moment! Zodra het zonnetje eindelijk doorbreekt, gaan we het liefste direct het water op! Steeds meer mensen stappen op een sup. Logisch, want het is een laagdrempelige manier om actief op het water te zijn, of juist om te ontspannen.

Een SUP Board huren voor 1,5 uur kost bij ons €17,50. Ieder uur daarna is €10,- Neem om te reserveren telefonisch contact op met Sail Events Friesland via: 06-23284719 of stuur een mailtje naar: info@saileventsfriesland.nl

Suppen is een echte aanrader als begin of afsluiter van een familieweekeind, personeelsuitje, bijeenkomst, vergadering of teambuilding! Combineer het suppen met een ontbijt, koffietafel, lunch, borrel, high tea, picknick, proeverij of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een ander evenement of arrangement van Sail Events Friesland.

Gerelateerde blogs

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw