Sail Events Friesland hijst de zeilen!

Goed nieuws voor watersporters die van ruimte en luxe aan boord houden. Sail Events Friesland hijst de zeilen! Langzaam maar zeker herstart de watersport en kunnen wij onze zeiltochten aanbieden, dit na een wekenlange “lockdown” i.v.m. het Corona virus. Inmiddels is het zo dat de bruggen en sluizen in heel Fryslân volgens de reguliere openingstijden bediend worden.

Start verhuur van Lemsteraak de “Blaauwe Walvisch”

Sail Events Friesland kan dus eindelijk weer starten met de verhuur van de Lemsteraak “Blaauwe Walvisch”. Dit natuurlijk wel met inachtneming van de adviezen van RIVM en de regels die door de overheid zijn gesteld. Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige en unieke watersport ervaring. We bieden op onze aak die alle comfort heeft en uitgebreid is uitgerust een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen.

Een zeiltocht met vrienden of familie als feest of voor een wedstrijd. Ook zakelijk zeilen kan, met bijvoorbeeld vergaderen of als bijzondere bijeenkomst.

De ervaring zal een blijvende indruk maken over hoe een aak zeilt op het water in Friesland. Zowel op de Friese meren of langs de vaarten en kanalen als op het IJsselmeer is deze unieke manier van watersport beleven mogelijk. We hebben vele opstapplaatsen van bijzondere plekken in Friesland. Ook ons aanbod van eten en drinken aan boord is bijzonder en daar maken we maatwerk van, aldus schipper Cyrus Kruis, van Sail Events Friesland.

Kortingsactie

Bezoekers van de website: www.saileventsfriesland.nl die voor 31 oktober 2020 een boeking doen met kortingscode: SEF2020 ontvangen 10% korting op hun reservering. Wil je een heerlijke zeildag op een Lemsteraak beleven op de Friese meren of het IJsselmeer? Boek dan snel via onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan heb je een garantie voor een optimale beleving van Friesland op het water!

Gerelateerde blogs

Offerte aanvraag: Suppen

Let op: De voorkeursdatum is nog niet definitief en is afhankelijk van onze agenda

Bij beschikbaarheid is de inschrijving definitief

 asddad

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw