Rondvaart Woudsend

Rondvaart Woudsend: geniet van de Friese meren

Heb je iets te vieren met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden? Of wil je er in het voorjaar, de zomer of het najaar op uit in Friesland? Boek dan de rondvaart Woudsend met een schipper! Je vaart samen met je gezelschap over de Friese meren en langs unieke steden en pittoreske dorpen in Zuidwest-Friesland.

Opstappen voor rondvaart Woudsend

Laat je verrassen en boek de rondvaart Woudsend. In Woudsend stap je aan boord van de Zweedse klassieke Snipa Tärnan. Vanaf maart tot en met oktober kun je met minimaal 2 tot maximaal 6 personen tijdens onze rondvaart vanaf Woudsend genieten van de prachtige omgeving van Zuidwest-Friesland en de Friese meren. Het is mogelijk een vaartocht te boeken waarbij je op elk gewenst moment van de dag of avond zo kunt opstappen.

Catering service

Wij bieden tijdens de rondvaart Woudsend een uitstekende catering service aan. Ook hebben wij in samenwerking met lokale ondernemers verschillende arrangementen voor kleine groepen samengesteld. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van catering en eventuele dieetwensen aan boord. Wij denken graag met je mee.

Rondvaart arrangementen

We bieden op onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan een prachtig aanbod van verschillende arrangementen. De sloep kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten. Hierbij kun je denken aan het vieren van trouwerijen, groepsactiviteiten en zakelijke afspraken. Heb je een vraag over onze arrangementen of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Avond Rondvaart Woudsend met schipper

Kom gezellig borrelen tijdens de avond rondvaart Woudsend met schipper over de Friese meren en langs unieke steden en pittoreske dorpen in Zuidwest-Friesland aan boord van onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan!

Vanaf €25,- p.p.

Rondvaart

Heeft u iets te vieren met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden? Of wilt u er in het voorjaar, zomer of najaar op uit in Friesland?

Vanaf €31,25 (v.a.) p.p.

Hoe klanten ons beleven

Beoordelingen van onze gasten zijn belangrijk voor ons. We zijn dan ook trots op onze prestaties. Vanaf de start van Sail Events Friesland vragen we aan al onze gasten om een beoordeling en reactie achter te laten. Deze worden onbewerkt op de site geplaatst. 

Geweldige boottocht gemaakt op de meren en rivieren van Friesland. Schitterend om de pittoreske dorpjes zoals Woudsend, Heeg en IJlst vanaf het water te kunnen bewonderen. Op het prachtig onderhouden motorbootje was het prettig en exclusief varen met een kundige schipper. Er was gezorgd voor een heerlijke lunch en we hebben later heerlijk geborreld. Zeer fijn contact met de schipper die vermakelijk en informatief kon vertellen over de omgeving. Een echte aanrader als je met een klein groepje heerlijk het Friese land wil verkennen vanaf het water.

Robert Rouwendaal

Bedankt voor de mooie vaarroute. We hebben het heel leuk gehad en zijn lekker uitgewaaid! Groetjes John, Marianne, Maayke en Karlijn.

Familie Zwijgers

In juni hebben we met z'n tweeën een vaartocht mogen maken met de Zweedse motorsloep Tärnan onder bezielende leiding van schipper Cyrus. Het was een heerlijk ontspannen tocht over de Friese wateren waarbij we ook konden genieten van een tapas/borrelplank. Ik zou deze tocht van harte aanbevelen als je in Friesland bent!

Monique van der Lucht

Deze zomer mochten we met onze ouders een heerlijke tocht met de Zweedse Snipa maken! We hebben allemaal ontzettend genoten! Truus en Johannes, Ineke en Allet

Allet Geertman