Meer zakelijk

Zakelijk zeilen: belevingen op het Friese water

Met uw bedrijf zijn er vele mogelijkheden gebruik te maken van de unieke eigenschappen van onze Lemsteraak de “Blaauwe Walvisch.” Het schip is zeer comfortabel om met een groep allerlei zakelijke activiteiten te combineren met het waterrijke Friesland. Wanneer u met meer dan 13 mensen wilt zeilen kunnen er meerder lemsteraken worden ingezet.

Van bedrijfsuitjes tot bijzonder vergaderen

We bieden op onze aak “Blaauwe Walvisch” die van alle comfort is voorzien een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen. Denk hierbij aan een heisessie, MT overleg, directieoverleg, bedrijfsuitje, teambuilding, een relatiedag, zeilen en vergaderen of een wedstrijd op of aan de mooiste locaties van Friesland. Dit doen wij voor kleine en grote groepen met onder andere catering, video, fotografie, branding of een compleet programma. Dit op en rond de mooiste locaties van Friesland.

De voordelen het buitenwerken in Friesland

De omgeving zal inspireren en aan boord zal een uitstekende sfeer ontstaan voor het bouwen aan de relatie tussen de mensen binnen uw bedrijf of de zakenrelatie die u meeneemt. U kunt naast zeilen en het “werk” aan boord hier op de Lemsteraak al het werk doen dat u in een normale vergaderruimte ook zou kunnen doen. Maar dit bijzondere schip maakt het nu juist een hele bijzondere manier van vergaderen, presenteren, het is een unieke workshopruimte, ideale plek voor een gastspreker, meet and greet met uw business partner, een “look and feel” die echt op zich staat en nergens mee te vergelijken is. Het bouwt bruggen en het doet inspiratie op, de mensen binnen uw bedrijf of instelling bewegen zich hierna net iets makkelijker in die richting die u graag zou willen of naar op zoek bent.

Bekijk onze zakelijk zeilen belevingen

Prikkel je zintuigen en beleef het beste van Friesland! Vorstelijk zeilen op een Lemsteraak en vergaderen in Fryslân op een bijzondere duurzame vergaderlocatie op of aan het water. Voor zakelijk zeilen moet je bij Sail Events Friesland zijn. Wij hebben een divers aanbod van arrangementen op of aan het water. Even helemaal weg van de alledaagse werkzaamheden en alle rust aandacht schenken aan het onderwerp dat centraal staat. In een verhelderende omgeving waar inspiratie en creativiteit door verbinding samen komen.

Filter

After Business zeilen

De werkdag zit erop. Na een intensieve werkdag uitwaaien en ontspannen? Of gezellig een avondje er op uit? Onder het genot van een hapje en drankje is zeilen op onze Lemsteraak de “Blaauwe walvisch” een goede manier om de werkstress even te ontvluchten.

Vanaf €85,- p.p.

Heerlijke zeildag op de Lemsteraak met bedrijfsbezoek aan Workumer Jachtservice

Heb je ook zo’n zin om eropuit te gaan met je collega’s of zakenpartners? Beleef dan nu een heerlijke zeildag met een bedrijfsbezoek aan de Workumer Jachtservice.

Vanaf €169,00 p.p.

Boottocht Friese meren met ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Stap aan boord op Lemsteraak de Blaauwe Walvisch tijdens de boottocht op de Friese meren en ervaar de stilte in de ochtendzon.

Vanaf €97,- p.p.

Onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland? Ga met je team het water op! Ervaar vrijheid, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht.

Vanaf €85,00 p.p.

Business & Directie meeting

Exclusief & Luxueus

Vorstelijk zeilen

Comfort & Veiligheid

Zeiltocht op maat samenstellen?

Naast de arrangementen die we standaard aanbieden, kunt u ook zelf een arrangement samenstellen. De arrangementen die wij aanbieden willen we in samenwerking met u helemaal op maat maken. Er kan een compleet programma gefaciliteerd worden, geheel naar uw wens. Alles om uw dag(deel) compleet in te richten!

Hoe klanten ons beleven

Beoordelingen van onze gasten zijn belangrijk voor ons. We zijn dan ook trots op onze prestaties. Vanaf de start van Sail Events Friesland vragen we aan al onze gasten om een beoordeling en reactie achter te laten. Deze worden onbewerkt op de site geplaatst. 

Wat een geweldige cruise! We voelden ons op ons gemak en ontspannen vanaf het moment dat we aan boord gingen. We hebben echt genoten van het zeilen, het Stand Up Paddling en het lekkere eten en drinken. We hadden ook geluk met het weer - het had niet beter kunnen zijn. Cyrus en Patricia dachten aan alles en zorgden ervoor dat we een geweldige tijd hadden. Een echte aanrader!

RWE

Wat hebben wij genoten van de prachtige Lemsteraak “De Blaauwe Walvisch”, een goed onderhouden schip. Ons gezelschap is gastvrij ontvangen door Cyrus en Patricia en de catering aan boord was geweldig. We hebben een hele mooie tocht gemaakt over het Heegermeer met goed weer 😊 Wij kunnen het een ieder aanraden om hier een boottocht te boeken.

Gemeente Súdwest-Fryslân

Wat een prachtige zeildag hebben wij gehad! Alles klopte. Op de prachtige 'Blaauwe Walvisch' hadden we met collega's een heel ontspannen en gezellige dag. Met Cyrus als schipper, die boeiend kon vertellen over het schip en altijd bereid was om vragen te beantwoorden, en dan ook nog het roer durfde over te dragen aan collega's van onze GGD! En met Patricia als gastvrouw die de hartelijkheid zelve is en die ons onvermoeibaar voorzag van drankjes en overheerlijke hapjes. En die tussendoor ook nog foto's maakte en bijsprong op de momenten dat Cyrus dat vroeg. Cyrus en Patricia, jullie zijn toppers, veel dank voor deze onvergetelijke dag!Hartelijke groet, Wenda Bos

GGD Gooi en Vechtstreek

Wat hebben wij een onvergetelijke middag gehad tijdens de zeiltocht met Sail Events Friesland. Cyrus & Patricia hebben echt voor een middag volop beleving gezorgd waarin we actief konden zeilen en werden verzorgd met heerlijk eten! Een dag om niet snel te vergeten en waar we het als collega’s nog vaak onderling met elkaar over hebben. Nogmaals heel erg bedankt.

Quoratio Groep

Wat hebben wij een ontzettend mooie dag gehad! Schipper Cyrus en zijn vrouw Patricia doen er alles aan om de dag helemaal naar wens in te richten. Kennis van zaken maar ook super gezellig. Daarnaast was ook de catering aan boord tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader dus!

Dorhout Advocaten

Wat een leuke middag hebben wij gehad. Eens een keer iets anders dan op kantoor zitten met de collega’s. Voor ons, onervaren zeilers, was dit een prachtige relaxte middag. De schipper gaf enthousiast uitleg over het zeilen en de gastvrouw bracht ons lekkere hapjes en drankjes aan boord. Iedereen voorzien van een kleurtje werden we ’s avonds voor de deur van het restaurant ‘Omke Jan’ in Woudsend afgezet. Nogmaals bedankt voor de leuke middag.

De Jager Financieel BV te Harlingen

Staat uw arrangement er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Beleef een heerlijke zeildag op Lemsteraak en ervaar een unieke belevenis in Friesland!

Bijzondere vergaderlocaties aan het water

Bekijk hier de bijzondere en inspirerende vergaderlocaties aan het water die wij onder andere samen met onze partners hebben samengesteld.

Omke Jan

Omke Jan is een bourgondische ontmoetingsplek aan het water in Woudsend. Geniet van lekker eten, slapen, drinken en beleven.

Het Theehuis

Het Theehuis bevindt zich aan de oevers van het Pikmeer in Grou. Dit is bij uitstek het mooiste plekje van Friesland!

De Enkhuizer Visafslag

De Enkhuizer Visafslag is dé culinaire hotspot van Enkhuizen met prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Voor anker in Friesland

Lig voor anker in Friesland en geniet van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht en de wind door je haren.

Omke Jan

Boergondische ontmoetingsplek aan het water in Woudsend, waar je kunt eten, slapen, drinken en beleven.

Het Theehuis

Het Theehuis, aan de oevers van het Pikmeer in Grou. Het mooiste plekje van Friesland!

De Enkhuizer Visafslag

De culinaire hotspot van Enkhuizen met prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Voor anker in Friesland

Voor anker en genieten van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht en de wind door je haren.

Veel tevreden klanten gingen je al voor!